Întotdeauna când am descoperit o destinație despre care am considerat că merită să se afle, am scris despre ea. Am eu impresia că, așa cum aflu din postările altora chestii utile, sunt și rândurile mele de folos.

Anul acesta nu am descoperit o destinație nouă, dar AM REDESCOPERIT TURCIA!
În vremurile astea când parcă e tot mai greu să găsim bani pentru tot ce ne dorim, Turcia, pentru noi cel puțin, a fost cea mai bună alegere! Am plătit pe Direct Booking 400 de euro, 4 persoane, 7 nopți la 5 stele cu all inclusive. Știți cât vine asta? 71 de lei de persoană, pe zi. Și plătiți cu tichete de vacanță…

Căutam o destinație cât mai accesibilă ca preț pentru vacanța de Paște din luna aprilie și așa am dat de hotelul Ramada din Side. Am plecat cu ceva stres, alimentat și de amicii care ne asigurau că, de banii ăștia, nu vom avea servicii de calitate – și cât mă bucur că s-au înșelat! E adevărat, hotelul Ramada nu este ca resorturile cu care mă obișnuisem din celelalte vacanțe la all inclusive de până acum. Pentru că nu e resort – în ciuda oricărei prezentări făcute de orice agenție. E însă un hotel cu camere faine, care pentru acești bani ne-a asigurat un apartament cu două camere și două băi, piscină interioară și exterioară, tobogane (dacă plăteam zilnic să mergem la Therme, 7 zile ne-ar fi costat mai mult), SPA, plajă proprie, loc de joacă (și pentru adolescenți), echipă de animație și mâncare foarte bună. A, și are echipă de fotografi – insistenți până reușesc să te convingă să te pozezi cu papagalul, enervanți maxim când te învață cum să stai ca să ieși bine în cât mai multe poze și apoi buni negociatori – până ajungi să bați palma și să pleci nu cu o poză, ci cu un CD cu toată ședința foto (pentru doar 20 de euro).

Fresh-urile costau 3 euro sau 3 dolari

Bonus, am avut parte de o echipă de animație foarte prietenoasă și de un adevărat Turn Babel în ceea ce privește vecinii de hotel. Foarte simpatici și prietenoși, cei câțiva britanici, iranieni, americani, indieni și norvegieni ne-au fost parteneri de lungi meciuri de polo în fiecare zi, în piscină.

E adevărat că am făcut un efort pentru a avea această vacanță ieftină: am mers cu mașina. Dar despre drumul spre Turcia, în articolul următor.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *