Mâine anul se-nnoiește… greu de crezut că 2022 se termină, că trecem deja în alt an. Poate și pentru că de obicei ne “măsuram” timpul trecut în călătorii, iar anul acesta am explorat lumea foarte puțin. Am trecut cu copiii prin examene, ne-am mutat de la București la Cluj și toate ne-au consumat energia. Am preferat să ne recuperăm stând acasă și nefăcând nimic în timpul rămas, sau cel mult mergând în locuri deja cunoscute, unde să nu avem surprize (dar nici nimic de descoperit…)


Dar pentru 2023 avem planuri mari! Pe lângă faptul că nu îl începem acasă, am printat calendarul, am marcat zilele libere și am constatat bucuroasă că, la anul, vom avea fără nici un efort 7 minivacanțe. Ceea ce înseamnă că zilele de concediu vor fi folosite pentru vacanțe lungi, lungi. Majoritatea sunt deja stabilite – a rămas însă vacanța principală, din aprilie, de bătut în cuie. Dacă se vor alinia toate planetele, vom ajunge în Iran. Dacă nu… vom “peria” internetul încercând să găsim cea mai interesantă si accesibilă variantă.

Oricum ar fi, la anul ne vom vedea mai des pe aici cu amintiri din călătorie 😊 Până atunci, vă mulțumesc pentru timpul petrecut aici, pe blog, și vă doresc ca anul 2023 să va aducă zile senine, sănătate, dorințe împlinite și multe călătorii, din care să rămâneti cu amintiri minunate!

La mulți ani!


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *