9 Aprilie 2013 - Basarab Nicolescu in dialog cu Adrian Cioroianu la Ateneul Roman

Luni, 15 aprilie, incepand cu ora 18:30, Filarmonica «George Enescu» va gazdui conferinta sustinuta de cunoscutul fizician si filosof Basarab Nicolescu, în dialog cu Adrian Cioroianu, decanul Facultății de Istorie, Universitatea București. Tema conferinței este «Transdisciplinaritatea - unitatea cunoașterii, condiție a demnitătii umane», evenimentul fiind organizat în colaborare cu Institutul de Studii Transdisciplinare în Știință, Spiritualitate, Societate (IT4S) și Curtea Veche Publishing

 

8 Aprilie 2013 - Intalnire deosebita cu Maestrul tibetan GONSAR TULKU RINPOCHE

Centrul Seeds for Happiness, Editura Herald si Asociatia „Compassionate WISDOM” va ofera o intalnire deosebita cu Maestrul tibetan GONSAR TULKU RINPOCHE
Directorul Spiritual al Centrului de Inalte Studii Tibetane „Rabten Choeling” – Elvetia

In perioada 11-15 aprilie, Gonsar Tulku Rinpoche, directorul spiritual al Centrului de Inalte Studii Tibetane „Rabten Choeling”  din Elvetia (http://www.rabten.at/), se va afla pentru a treia oara in Romania, la invitatia Centrului „Seeds for Happiness” si a Editurii Herald.

 

22 Martie 2013 - TANTRA - dincolo de mituri, Marti, 26 martie 2013, ora 18.30, la Libraria Mihai Eminescu

Editura Herald va invita marti, 26 martie 2013, ora 18.30, la Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti la un dialog care sa permita o intelegere corecta a fenomenului tantric. In centrul dezbaterii se va afla colecţia „TANTRA”, ce însumează urmatoarele titluri:
André Padoux: „Tantra – tradiţia hinduista”,
Dasgupta Shashi Bhushan: „Buddhismul tantric – Doctrine si practici indo-tibetane”,
*** „Vijnana Bhairava - O sută douasprezece metode de unire cu Divinul”,
Lama Yeshe: „Introducere în Tantra. Transformarea dorintei ”,
Lu Kuan Yu: „Yoga daoistă - Alchimie si nemurire".

 

20 Martie 2013 - Sun Plaza gazduieste, in premiera in Romania, expozitia de arta contemporana-Lumi plutitoare, semnată de Max Streicher

In premiera nationala, Sun Plaza Shopping Center prezinta, in perioada 25 martie – 14 aprilie 2013, o expozitie ce reuneste lucrari neconventionale ce apartin artistului de origine canadiana Max Streicher.

 

14 Martie 2013 - Editura Herald va invita la T.M.A. 14-17 martie Romexpo

Editura Herald va invita la T.M.A
Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare
O incursiune in secretele unei vieti sanatoase!

 

8 Martie 2013 - Principesa Margareta a prezentat pe 8 martie cartea inspirata de viata Reginei Ana

De Ziua Internaţionala a Femeii, Curtea Veche Publishing si Casa Regala a României au organizat un eveniment special. Astfel, pe 8 martie, ASR Principesa Margareta a prezentat cel mai recent volum apărut în colecţia “Casa Regală”, dedicat mamei Alteţei Sale, “Ana. Portretul Reginei / Anne. Portrait of the Queen”, semnat de ASR Principele Radu al României.

 

7 Martie 2013 - Avangarda revizitata. Sesiunea a V-a: Abel Gance (J’Accuse!, 1938)

Avangarda Europeana (1919-1939) in Arhiva Nationala de Filme a Romaniei*
Sesiunea a V-a: 75 de ani de la premiera filmului „J’Accuse!” (Abel Gance, 1938)
Miercuri, 27 martie si Sambata, 30 martie, de la ora 19.30 la Cinemateca Eforie (Str. Eforie, Nr. 2)

 

5 Martie 2013 - Noi serii in colectia Biblioteca Polirom: Esenţial, Actual, Junior

Odată cu venirea primăverii, Editura Polirom iniţiază trei noi serii în cadrul colecţiei sale de traduceri din literatura universală. Astfel, în „Biblioteca Polirom”, unul dintre cele mai apreciate şi mai iubite proiecte editoriale dedicate ficţiunii străine, vor apărea seriile:

•„Esenţial”, dedicată autorilor consacraţi, cărţilor importante din literatura lumii”;
•„Actual”, ce va cuprinde scriitori contemporani, voci şi tendinţe noi în literatura universală de azi;
•„Junior”: în care vor apărea cărţi pentru adolescenţi, cărţi pentru tinerii de toate vîrstele.

 

28 Februarie 2013 - Editura Herald va invita in perioada 1-3 Martie la Festivalul Body Mind Spirit

Cartile martisor dau startul primaverii!

Editura Herald iti aduce la Festivalul Body Mind Spirit peste 240 de titluri, multe noutati editoriale si o serie inedita de evenimente. Reducerile sunt cuprinse intre 15 si 35%! Te asteptam in cele trei zile de targ la standul Editurii Herald pentru a descoperi carti noi, surse de cunoastere si intelepciune! Abia asteptam sa te reintalnim. Cartile sunt nerabdatoare sa raspunda nevoilor si intrebarilor sufletului tau.

 

18 Februarie 2013 - Rezumat lansare carte: Homeopatie in psihoterapie-remedii in terapia cognitiv-comportamentala

Saptamana trecuta, Miercuri, 13 februarie 2013, la Libraria Bastiliei a avut loc lansarea cartii „Homeopatie in psihoterapie - remedii in terapia cognitiv-comportamentala”, semnata Dr. Mirela Pop. 
Ne-am bucurat de o seara frumoasa, in care multi prieteni, psihologi, terapeuti, studenti, dar si persoane apropiate invitatilor nostri ne-au insotit cu interesul lor la lansarea cartii. Multi dintre acestia au venit sa o sprijine si felicite personal pe Dr. Mirela Pop, care, prin publicarea cartii, propune o abordare noua in Romania, ce vizeaza raportul subtil dintre corp, boala si minte.