26 Septembrie 2013 - Campania TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE! 2013 ajunsă la mijlocul perioadei de promovare

Pentru cel de-al 5-lea an consecutiv Editura Herald implică cititorii, librăriile si oamenii din spatele cartilor, intr-o campanie nationala desfasurata in lunile de vara, 1 august-1 noiembrie, cu tematica FOCUS PE CARTE,  care combina in mod inedit pasiunea pentru citit cu cea pentru fotografie si imaginar.

 

1 August 2013 - Lansarea campaniei TE ASTEPTAM IN LIBRARIE! 2013

Ajunsa la a V-a editie, campania Editurii Herald TE ASTEPTAM IN LIBRARIE! Isi propune sa transforme lunile de vara intr-o perioada activa pentru piata de carte.
Intre 1 august – 1 noiembrie, Editura Herald  incurajeaza publicul larg sa vina In librarie, rasplateste profesionalismul librarilor si faciliteaza accesul tuturor la cultura scrisa, motivand prin concursuri, premii si reduceri atractive, o conectare cat mai stransa Intre cititor, librar si librarie.

 

11 Iulie 2013 - KOTANYI- AMESTEC CONDIMENTE - FRIPTURA DE PUI CU USTUROI

KOTANYI a lansat pentru iubitorii specialitatilor din pui un amestec de condimente care rasfata simturile cu arome apetisante. Gustul picant si inconfundabil al usturoiului  imbogateste savoarea specialitatilor din pui si pune in valoare talentul in arta culinara al fiecaruia

 

4 Iulie 2013 - Renumitul psihoterapeut Michael Thompson vine în România

Bucuresti, 25 iunie 2013. Otilia Mantelers si www.totuldespremame.ro anunta lansarea Conferintelor Michael Thompson, pe 21 - 22 septembrie 2013, la RIN Grand Hotel din Bucuresti. Acesta este unul dintre cele mai importante evenimente din România sustinute de experti de renume mondial, care abordeaza aspecte esentiale de parenting.

 

22 Iunie 2013 - INVITATIE la expozitia ’’CALATORII IN CULOARE’’

Cercul Militar National, va gazdui in perioada 25 iunie - 7 iulie  2013, in Sala Foaier, cea de-a sasea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu.

 

19 Iunie 2013 - Concurs de afise Campania te asteptam in librarie, Concursul Focus pe C’Arte.

Editura Herald lanseaza concursul de AFISE pentru campania „Te asteptam in librarie!”, editia a V-a, concursul online Focus pe C’Arte.
Concursul de afise se adreseaza tuturor artistilor specializati in arta graphic-designului.
Asteptam toate propunerile voastre de afise pana pe 25 iunie 2013, ora 16:00, la adresa vlad@edituraherald.ro. Afisul castigator va fi ales de catre echipa editurii Herald pe 28 iunie 2013.

 

27 Mai 2013 - Lansare de carte „Observarea de sine”, de Red Hawk, Joi 20 iunie, ora 18:30, la Libraria Bastiliei din Pta. Romana

Anul acesta Good Company a tradus si publicat „Observarea de sine”, o carte transformationala si pretioasa, considerata o contributie unica la literatura invataturii despre A Patra Cale.
“Cunoaste-te pe tine insuti” este o straveche invatatura despre trezirea spirituala. Observarea de sine e calea prin care ajungem la aceasta cunoastere.

 

26 Aprilie 2013 - Un Cadou te Paste!

De Paste, Herald ofera cititorilor 20% reducere la cartile de spiritualitate crestina. Unele dintre cele mai pretioase texte ale traditiei crestine, al caror mesaj este suficient de puternic pentru a ajunge la miezul problemelor omului modern, se gasesc in aceasta perioada la cele mai bune preturi din an.

 

19 Aprilie 2013 - Editura Herald repune in cursa cititorilor Cartile Rare cu mare cautare

Ocazie unica pentru Marii Cititori: Editura Herald repune in cursa cititorilor Cartile Rare cu mare cautare.

Cartile Rare sunt lucrari valoroase, comori descoperite de cei mai rafinati si exigenti cititori. Editura Herald a adunat carti pretioase pentru a implini cele mai arzatoare solicitari. Ramaneti un Cititor Mare, descoperind Cartile Rare!


* Stocurile sunt limitate. Campania dureaza pana pe 10 mai. Descopera care sunt cartile rare, doar pe www.edituraherald.ro!

 

15 Aprilie 2013 - Vacante la tara ieftine. Sejururi de 150 de lei

In perioada 14 aprilie 2013 – 15 iunie 2013 se va desfasura cea de-a XXI-a editie a Programului Special „Vacante la tara”. Ca in fiecare an, acest program este initiat si organizat de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural – ANTREC Romania. Destinatarii programului sunt toate categoriile de turisti, turisti care vor avea oportunitatea de a descoperi viata satului, traditiile locurilor respective, ospitalitatea specifica acestui tip de turism si nu in ultimul rand, pot servi o masa traditionala cu bucate specifice fiecarei zone pentru care vor opta. in premiera, acest program incepe mai devreme cu doua saptamani, inainte de Sarbatorile de Paste.