Concurs Curtea Veche ( concurs terminat )Scris de: la data 10 Martie 2011

Enumerati doua titluri publicate de editura Curtea Veche, din colectia "Byblos" in afara de "Trei tigri tristi" de Guillermo Cabrera Infante. Raspunde-ne corect la aceasta intrebare la contact@amintiridincalatorie.ro pana la data de 20 Martie 2011, completand toate datele tale de contact cu subiectul Concurs Curtea Veche si, in urma tragerii la sorti de pe 21 Martie 2011, poti castiga volumul "Trei tigri tristi" de Guillermo Cabrera Infante! Se vor extrage 3 castigatori, fiecare cate un volum.
SUCCES!
Gasesti raspunsul pe: www.curteaveche.ro

 

concurs Stana Lupilor 6 ( concurs terminat )Scris de: la data 2 Martie 2011

Ce rau trece prin spatele Pensiunii Stana Lupilor?Raspunde-ne corect la aceasta intrebare la contact@amintiridincalatorie.ro pana la data de 16 Martie 2011, completand toate datele tale de contact cu subiectul Concurs Pensiunea Stana Lupilor si, in urma tragerii la sorti de pe 17 Martie 2011 ...

 

Concurs Big Gym ( concurs terminat )Scris de: la data 15 Februarie 2011

Cand a fost inaugurat Clubul Big Gym?

Raspunde-ne corect la aceasta intrebare la contact@amintiridincalatorie.ro pana la data de 27 Februarie 2011, completand toate datele tale de contact cu subiectul Concurs Big Gym si, in urma tragerii la sorti de pe 28 Februarie 2011, poti castiga un abonament pentru o luna de fitness, aerobic sau spinning. Se vor desemna 5 castigatori. Fiecare castigator va beneficia de un abonament gratis de o luna, impreuna cu inca un prieten.
Castigatorii vor fi anuntati telefonic si vor fi afisati pe site.
SUCCES!

Raspunsul il gasesti pe www.biggym.ro

 

Castiga o sedinta foto realizata de echipa BrandCover ( concurs terminat )Scris de: la data 29 Ianuarie 2011

Castiga o sedinta foto realizata de echipa BrandCover.

Cerinte: Scrie un articol ilustrat cu poze cu tema "O vacanta de neuitat".
Data limita de votare articol: 28.02.2011
Cum inscrii articolul: Iti faci cont (in cazul in care nu ai deja), postezi povestea si o inregistrezi. Intri la butonul "concurs", dai click pe concursul "Castiga o sedinta foto, realizata de echipa BrandCover" si adaugi articolul tau.
Premiu: Sedinta foto (o ora) in studioul agentiei BrandCover. Castigatorul / castigatoarea va primi un CD cu fotografiile realizate la sedinta, avand posibilitatea sa aleaga 3 dintre acestea in vederea prelucrarii profesionale de catre echipa Brand Cover
Cine castiga: Articolul cu cele mai multe voturi pana la finalul zilei de 28.02.2011 va fi castigator

www.photo.brandcover.ro
www.brandcover.ro

 

Concurs cercei Eurosilver 4 ( concurs terminat )Scris de: la data 24 Ianuarie 2011

Care este adresa companiei Eurosilver?

Raspunde-ne corect la aceasta intrebare la contact@amintiridincalatorie.ro pana la data de 07 Februarie 2011, completand toate datele tale de contact cu subiectul Concurs Eurosilver si, in urma tragerii la sorti de pe 08 Februarie 2011, poti castiga o pereche de cercei din argint cu perle. Castigatorul va fi anuntat telefonic si va fi afisat pe site.
SUCCES!

Raspunsul il gasesti pe http://www.eurosilver.ro

 

Concurs Kotanyi 3 ( concurs terminat )Scris de: la data 12 Ianuarie 2011

Istoria KOTANYI a pornit de la ideea unui tanar curios Janos Kotanyi si placerea acestuia de a descoperi si strage la un loc obiceiuri culinare din întreaga lume.
Astfel în 1881, a pornit cu o moara de boia de ardei si apoi treptat a strans mirodenii si verdeturi din intreaga lume. De la infiintare si pana in prezent, cu pasiune si devotament folosim pentru desavarsirea aromelor Kotanyi ingrediente de cea mai buna calitate. Lasati-va inspirati de acestea!

 

Concurs Stana Lupilor 5 ( concurs terminat )Scris de: la data 23 Decembrie 2010

Ce capaciate are restaurantul Pensiunii Stana Lupilor?
Raspunde-ne corect la aceasta intrebare la contact@amintiridincalatorie.ro pana la data de 07 Ianuarie 2011, completand toate datele tale de contact cu subiectul Concurs Pensiunea Stana Lupilor si, in urma tragerii la sorti de pe 08 Ianuarie 2011, poti castiga 2 nopti de cazare cu mic-dejun inclus, intr-o camera dubla in superba Pensiune Stana Lupilor, tu si perechea ta!
Pensiunea Stana Lupilor este situata in Cheia, Prahova
SUCCES!
Raspunsul il gasesti pe: www.stanalupilor.ro

 

Concurs cercei Eurosilver 3 ( concurs terminat )Scris de: la data 16 Decembrie 2010

Care este specializarea companiei Eurosilver?
a) productia inelelor, cerceilor si pandativelor din argint
b) productia inelelor, cerceilor si pandativelor din aur
c) productia inelelor din aur
Raspunde-ne corect la aceasta intrebare la contact@amintiridincalatorie.ro pana la data de 03 Ianuarie 2011, completand toate datele tale de contact cu subiectul Concurs Eurosilver si, in urma tragerii la sorti de pe 04 Ianuarie 2011, poti castiga o pereche de cercei din argint cu perle si pietre Swarovski. Castigatorul va fi anuntat telefonic si va fi afisat pe site.
SUCCES!

Raspunsul il gasesti pe http://www.eurosilver.ro

 

Concurs Laser Megazone 2 ( concurs terminat )Scris de: la data 4 Decembrie 2010

Laser Megazone este un joc de laser tag, de obicei de echipa, in care participantii intra in labirint si, precum adevaratii soldati din grupele de commando, isi cauta si "elimina" adversarii cu ajutorul armelor laser. Fiecare jucator primeste o vesta electronica si un pistol laser high-tech pentru a-si tinti adversarii cu un sistem infrarosu complet inofensiv si a face astfel cat mai multe puncte. Jocul de laser tag este controlat de un sistem high tech informatizat care permite afisarea scorului - focurile trase, tintite si incasate de fiecare participant la joc - in timp real pe un ecran urias aflat in barul-anticamera.

Raspunde-ne corect la intrebarea de mai jos pe adresa contact@amintiridincalatorie.ro pana la data de 10 Decembrie 2010, completand toate datele tale de contact cu subiectul Concurs Laser Megazone si, in urma tragerii la sorti de pe 11 Decembrie 2010, poti fi unul dintre castigatori. Se vor desemna 2 castigatori, fiecare castigator poate veni insotit de 10 prieteni. Vor fi 2 echipe de cate 10 jucatori, deci vom avea in total 20 de jucatori. Se vor juca 2 partide de cate 20 de minute, cu pauza de 10 minute intre acestea. Cei 2 castigatori vor fi anuntati telefonic si vor fi afisati pe site. Data desfasurarii partidelor va fi stabilita de comun acord cu castigatorii.
SUCCES!

Care este orarul de functionare pentru ziua de sambata la Laser Megazone?
a) 14:00-01:00
b) 14:00-24:00
c) 12:00-22:00

Raspunsul il gasesti pe: www.lasermegazone.ro

 

Concurs Alexandrina ( concurs terminat )Scris de: la data 26 Noiembrie 2010

Ce bine este sa calatoresti cu o muzica buna! Raspunde la intrebarea de mai jos si ai sansa sa castigi albumul "Om de Lut" al Alexandrinei Hristov.

Cum se numeste ultima expozitie de pictura a Alexandrinei lansata pe 1 noiembrie la Opera Nationala?

Trimite raspunsul corect impreuna cu datele tale de contact la contact@amintiridincalatorie.ro cu subiectul "Concurs Alexandrina" pana la data de 11 Decembrie 2010 si, in urma tragerii la sorti de pe 12 Decembrie 2010, poti castiga discul artistei care te va incanta in calatoriile tale. Castigatorul va fi anuntat telefonic si va fi afisat pe site.

SUCCES!

Raspunsul il gasesti pe http://www.myspace.com