Castiga un L'Angelica Officinalis Gel Dus Relaxant cu Acacia si Santal 250ml ( concurs terminat )Scris de: la data 2 Noiembrie 2012

Gaseste codul format din 2 litere si 2 cifre in magazinul online www.sentia.ro si trimite-l la contact@amintiridincalatorie.ro pana la data de 16.11.2012, completand toate datele tale de contact cu subiectul "Castiga un L'Angelica Officinalis Gel Dus Relaxant cu Acacia si Santal 250ml" si, in urma tragerii la sorti de pe 19.11.2012, poti castiga unul din cele 3 produse "Castiga un L'Angelica Officinalis Gel Dus Relaxant cu Acacia si Santal 250ml", oferite de sentia.ro!

 

Concurs Editura Herald, luna Octombrie ( concurs terminat )Scris de: la data 23 Octombrie 2012

Editura Herald, numita de New York Times “stapana nisei cartilor de spiritualitate“, si amintiridincalatorie.ro va invita in aceasta luna la concurs, cu o intrebare simpla si cativa pasi de urmat, in urma caruia doi norocosi participanti vor castiga cate un pachet de carti oferite de editura.

 

Castiga un Alpecin Medicinal Sampon pentru par gras ( concurs terminat )Scris de: la data 3 Octombrie 2012

sentia.ro si amintiridincalatorie.ro va invita la concurs.

Gaseste codul format din 3 litere si o cifra in magazinul online www.sentia.ro si trimite-l la contact@amintiridincalatorie.ro pana la data de 13.10.2012, completand toate datele tale de contact cu subiectul "Castiga un Alpecin Medicinal Sampon pentru par gras" si, in urma tragerii la sorti de pe 16.10.2012, poti castiga unul din cele 3 produse "Alpecin Medicinal Sampon pentru par gras", oferite de sentia.ro!

 

Concurs Editura Herald, luna Septembrie ( concurs terminat )Scris de: la data 21 Septembrie 2012

Va doriti un nou concurs?

Avem unul pentru tine prin care te incurajam sa citesti o literatura care te aduce mai aproape de spiritualitate.

Editura Herald, numita de New York Times “stapana nisei cartilor de spiritualitate“, si amintiridincalatorie.ro va invita in aceasta luna la concurs, cu o intrebare simpla si cativa pasi de urmat, in urma caruia doi norocosi participanti vor castiga cate un pachet de carti oferite de editura.

 

Concurs: Castiga o camera digitala compacta BenQ S1420 ( concurs terminat )Scris de: la data 13 Septembrie 2012

1.Posteaza o fotografie facuta de tine cu tema "Vara anului 2012" in sectiunea "photo" de pe amintiridincalatorie.ro si inregistreaz-o in concursul: Concurs BenQ S1420
2.Alege un produs de pe site-ul www.benq.ro pe care ti l-ai dori
3.Trimite-ne un e-mail la adresa contact@amintiridincalatorie.ro cu subiectul "Concurs BenQ S1420" care sa contina denumirea si linkul fotografiei postate pe "Amintiri din Calatorie", precum si linkul catre produsul ales de pe site-ul BenQ.
Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, cu random.org.
Vor intra in finala, pentru tragere la sorti, primele cele mai votate 10 fotografii, pe siteul amintiridincalatorie.ro
Fotografia trebuie sa fie deosebita ca sa merite sa fie votata.

 

Castiga un ALPECIN sampon activ A2 pentru par gras ( concurs terminat )Scris de: la data 5 Septembrie 2012

Gaseste codul format din 3 cifre si o litera in magazinul online www.sentia.ro si trimite-l la contact@amintiridincalatorie.ro pana la data de 15.09.2012, completand toate datele tale de contact cu subiectul "Castiga un ALPECIN  sampon activ A2 pentru par gras" si, in urma tragerii la sorti de pe 18.09.2012, poti castiga unul din cele 3 produse "ALPECIN  sampon activ A2 pentru par gras", oferite de sentia.ro!

 

Castiga un sampon anti-matreata A3, Alpecin ( concurs terminat )Scris de: la data 23 August 2012

Gaseste codul format din 5 cifre in magazinul online www.sentia.ro si trimite-l la contact@amintiridincalatorie.ro pana la data de 31.08.2012, completand toate datele tale de contact cu subiectul "Castiga un sampon anti-matreata A3, Alpecin" si, in urma tragerii la sorti de pe 03.09.2012, poti castiga unul din cele 3 produse "Alpecin Sampon anti-matreata A3", oferite de sentia.ro!

 

Castiga un card de memorie Verbatim Premium SDHC 8GB Class 10 ( concurs terminat )Scris de: la data 16 August 2012

Concurs "Castiga un card de memorie Verbatim Premium SDHC 8GB Class 10". Cardul este ideal pentru fotografierea la rezolutii mari sau in rafala si pentru filmarile in format full HD. De asemenea acest card poate fi folosit cu toate dispozitivele compatibile cu formatul SDHC.

 

Castiga o pasta de dinti BIOREPAIR Protectie Totala Tub 75 ml ( concurs terminat )Scris de: la data 3 August 2012

Gaseste codul format din 4 litere si 2 cifre in magazinul online www.sentia.ro si trimite-l la contact@amintiridincalatorie.ro pana la data de 10.08.2012, completand toate datele tale de contact cu subiectul "Castiga o pasta de dinti BIOREPAIR Protectie Totala Tub 75 ml" si, in urma tragerii la sorti de pe 13.08.2012, poti castiga unul din cele 3 produse "BIOREPAIR Protectie Totala Tub 75 ml", oferite de sentia.ro!

 

Castiga un set de Spirial gel si Spirial spray ( concurs terminat )Scris de: la data 25 Iulie 2012

Gaseste codul format din 2 litere si 6 cifre in articolul "Igiena si ingrijirea zilnica antiperspiranta" si trimite-l la contact@amintiridincalatorie.ro pana la data de 02.08.2012, completand toate datele tale de contact cu subiectul "Castiga un set de Spirial gel si Spirial spray" si, in urma tragerii la sorti de pe 06.08.2012, poti castiga unul din cele 3 seturi de Spirial gel si Spirial spray, oferite de redorblue.ro!