Concurs Editura Polirom, luna martieScris de: Admin

Acest concurs s-a terminat.

Castigatori:

Paula Marinescu, din Timisoara
Maricica Dragus, din Arad
------------------------------------------------------------------------------------------------Avem un concurs cu doua premii de la Editura Polirom. Fiecare premiu contine cate un exemplar din:
Nebun, rău şi periculos. Autobiografia. De Ranulph Fiennes

Pentru a castiga trebuie sa faceti trei lucruri:
-sa numiti titlurile a doua noutati editoriale de la Editura Polirom
-sa dati un Like paginii de facebook “Editura Polirom”
-şi un Like paginii de facebook amintiridincalatorie.ro

Apoi trimiteti un mesaj cu subiectul "Concurs Editura Polirom, luna martie" pe adresa de mail: contact@amintiridincalatorie.ro pana pe 10 martie 2016. Acesta trebuie sa contina cele două titluri ale Editurii Polirom, precum si toate datele de contact (numele real, iar in cazul in care ati dat like, pe FB, cu un user diferit de numele real mai trebuie si numele userului). In urma tragerii la sorti de pe 11.03.2016 vom afla câştigătorii. Avem doua premii, deci vor fi doi câştigători. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti folosind site-ul random.org. 
Perioada de desfasurare a concursului: 03 - 10 martie 2016
Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 11 martie. Din momentul in care vor fi afisati, au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite printr-un e-mail trei informatii: numele real (in cazul ati dat like, pe FB, cu un user diferit de numele real mai trebuie si numele userului), concursul la care au participat si adresa de livrare a cartilor. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altui participant, in urma unei noi trageri la sorti.
Va multumim!
imagine
Prezentarea cărţii: 

Cel mai mare explorator al lumii contemporane (Guinness Book of Records)

Ranulph Fiennes a călătorit în cele mai periculoase şi mai inaccesibile locuri de pe pămînt. În timpul expediţiilor sale s-a aflat de multe ori la un pas de moarte, a fost nevoit să-şi amputeze parţial degetele de la o mînă din cauza degerăturilor şi a strîns milioane de lire în scopuri caritabile. Este primul om care a ajuns atît la Polul Nord, cît şi la Polul Sud folosind doar mijloace de transport de suprafaţă, a descoperit oraşul pierdut Ubar din Oman, a participat la şapte maratoane pe şapte continente în şapte zile consecutive şi a urcat pe Everest. Ultima sa aventură a fost escaladarea feţei nordice a Eigerului – una dintre cele mai mari provocări pentru alpinişti. Iar aceasta este doar o parte din palmaresul său... Nebun, rău şi periculos este autobiografia pasionantă a unui aventurier autentic, care a acceptat orice provocare i-a ieşit în cale.

„Sir Ranulph Fiennes este arhetipul aventurierului în epoca noastră deloc eroică.” (The Guardian)

AUTORUL
Sir Ranulph Fiennes a fost primul om care a atins ambii poli călătorind cu mijloace de transport de suprafaţă şi primul care a traversat Antarctica fără asistenţă tehnică. În anii 1960 a fost dat afară din Regimentul SAS pentru utilizarea improprie a explozibililor; s-a alăturat armatei sultanului din Oman, iar în 1971 a primit medalia pentru curaj. Este singura persoană, pînă în prezent, căreia i s-a acordat de două ori Medalia Polară, pentru regiunile Arctica şi Antarctica. A condus peste 30 de expediţii, inclusiv primul înconjur al Pămîntului pe la poli, iar în 2003 a participat la şapte maratoane, în şapte zile, pe şapte continente ca să strîngă fonduri pentru British Heart Foundation. În 1993, regina Angliei i-a acordat Ordinul Imperiului Britanic pentru „activităţi umanitare şi caritabile” deoarece, în încercarea de a doborî recorduri, a strîns peste zece milioane de lire sterline în scopuri nobile. În 2007 a fost cîştigătorul categoriei „Cel mai bun sportiv” în cadrul premiilor Greatest Britons.

PUBLICUL 
• cititorii de literatură de călătorie
• fanii lui Ranulph Fiennes 

Colecţie: Hexagon. Cartea de călătorie
Domeniu: Literatură de călătorie
Format: 135x200 mm

Articole in concurs:
Nici un articol in acest concurs.


Taguri: Editura Polirom Nebun rău şi periculos. Autobiografia Ranulph Fiennes