Concurs Editura Polirom, luna ianuarie 2015Scris de: Admin

Acest concurs s-a terminat.

Castigatori:


-Corina Marin, din Ploiesti
-Ion Petrescu, din Brasov
---------------------------------------------------------------------------------


Castiga unul din cele 2 exemplare "Singur pe o insulă pustie" de Ed Stafford oferite de Editura Polirom.
 
imagine
Pentru a castiga trebuie sa faceti trei lucruri:
-sa numiti titlurile a doua noutati editoriale de la Editura Polirom
-sa dati un Like paginii de facebook “Editura Polirom
-şi un Like paginii de facebook amintiridincalatorie.ro

Apoi trimiteti un mesaj cu subiectul "Concurs Editura Polirom, luna ianuarie" pe adresa de mail: contact@amintiridincalatorie.ro pana pe 20 ianuarie 2016. Acesta trebuie sa contina cele două titluri ale Editurii Polirom, precum si toate datele de contact (numele real, iar in cazul in care ati dat like, pe FB, cu un user diferit de numele real mai trebuie si numele userului). 
In urma tragerii la sorti de pe 22.01.2016 vom afla câştigătorii. Avem doua premii, deci vor fi doi câştigători. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti folosind site-ul random.org. 
Perioada de desfasurare a concursului: 13 - 20 ianuarie 2016

Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 22 ianuarie. Din momentul in care vor fi afisati, au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite printr-un e-mail trei informatii: numele real (in cazul ati dat like, pe FB, cu un user diferit de numele real mai trebuie si numele userului), concursul la care au participat si adresa de livrare a cartilor. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altui participant, in urma unei noi trageri la sorti.
Va multumim!

Prezentarea cărţii: 

Autorul bestsellerului 860 de zile pe Amazon. O călătorie incredibilă

Documentarul despre perioada petrecută de Ed Stafford pe insula Olorua, Naked and Marooned, a fost difuzat de Discovery Channel.

Lui Ed Stafford, celebrul explorator care a străbătut pe jos întreaga lungime a Amazonului şi a intrat astfel în Guinness World Records, îi plac provocările. După extraordinara călătorie relatată în 860 de zile pe Amazon, el caută o nouă aventură şi decide să se izoleze pe o insulă nelocuită. Astfel ajunge în Olorua, o mică insulă din Pacificul de Sud. Scopul lui: să se descurce singur timp de 60 de zile, fără să aibă la el nici hrană, nici apă, nici măcar haine. Singurii săi tovarăşi în această perioadă în care va avea de înfruntat foamea, setea, frigul, oboseala, dar mai ales singurătatea sînt camerele video pe care le va folosi ca să-şi filmeze activităţile zilnice. Jurnalul acestei experienţe, Singur pe o insulă pustie este o poveste impresionantă despre ambiţia unui om de a-şi testa limitele fizice şi mentale.

„Ed ne demonstrează că e un adevărat supravieţuitor.” (Ranulph Fiennes)

AUTORUL
Ed Stafford a fost căpitan în armata britanică pînă în 2002, după care a condus expediţii peste tot în lume. A lucrat alături de ONU în Afghanistan, unde a participat la organizarea primelor alegeri prezidenţiale. În august 2010 a devenit primul om care a străbătut pe jos întreaga lungime a fluviului Amazon, însoţit de un muncitor forestier pe nume Gadiel „Cho” Sánchez Rivera, călătorie care a durat mai bine de doi ani. În 2012, performanţa lui a fost inclusă în Guinness World Records. La Editura Polirom a mai apărut 860 de zile pe Amazon. O călătorie incredibilă (2015).

PUBLICUL 
• iubitorii literaturii de călătorie
• cititorii cărţilor semnate de Ed Stafford

Colecţie: Hexagon. Cartea de călătorie
Domeniu: Literatură de călătorie
Format: 135x200 mm

Articole in concurs:
Nici un articol in acest concurs.


Taguri: Editura Polirom Singur pe o insulă pustie Ed Stafford