Concurs Editura Polirom, luna martieScris de: Admin

Acest concurs s-a terminat.

Castigatori:


Castigatorii concursului nostru sunt:

Mariana Chivu, din Ploiesti
Manolescu Corina, din Bucuresti
Anton Dinu, din Iasi
Daniela Pascu
Ionescu Dina, din Brasov
-------------------------------------------------------------

Concurs: Castiga unul din cele 5 exemplare "În Patagonia" de Bruce Chatwin oferite de Editura Polirom
 
Pentru a castiga trebuie sa faceti trei lucruri:
-sa numiti titlurile a doua noutati editoriale de la Editura Polirom
-sa dati un Like paginii de facebook “Editura Polirom”
-şi un Like paginii de facebook amintiridincalatorie.ro

Apoi trimiteti un mesaj cu subiectul "Concurs Editura Polirom" pe adresa de mail: contact@amintiridincalatorie.ro pana pe 13 martie 2015. Acesta trebuie sa contina cele două titluri ale Editurii Polirom, precum si toate datele de contact (numele real, iar in cazul in care ati dat like, pe FB, cu un user diferit de numele real mai trebuie si numele userului). 
In urma tragerii la sorti de pe 16.03.2015 vom afla câştigătorii. Avem cinci exemplare, deci vor fi cinci câştigători.
imagine
Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti folosind site-ul random.org.
Perioada de desfasurare a concursului: 06 - 13 martie 2015

Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 16 martie. Din momentul in care vor fi afisati, au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite printr-un e-mail trei informatii: 
numele real (in cazul ati dat like, pe FB, cu un user diferit de numele real mai trebuie si numele userului), concursul la care au participat si adresa de livrare a cartilor. 
Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altui participant, in urma unei noi trageri la sorti.
Va multumim!

Prezentarea cărţii: 
În Patagonia, de Bruce Chatwin
„Întotdeauna mi-am dorit să merg acolo”, spunea Bruce Chatwin în 1972, văzînd o hartă a Patagoniei. Doi ani mai tîrziu ajungea în această regiune a Americii de Sud, unde avea să rămînă mai multe luni. În urma acestei aventuri s-a născut povestea care avea să-l consacre ca autor de cărţi de călătorie. Plină de descrieri fascinante, de remarcabile fărîme de istorie şi de întîmplări de neuitat, În Patagonia a devenit bestseller încă de la publicarea sa în 1977. Bruce Chatwin ne poartă pe cărări necunoscute, în căutarea urmelor unor vechi legende, a descendenţilor imigranţilor galezi sau a cabanei construite de Butch Cassidy.

„Cartea care a redefinit jurnalul de călătorie.”
(The Guardian)

„O carte ce merită să stea pe acelaşi raft cu Graham Greene, Somerset Maugham şi Paul Theroux.” (The New York Times Book Review)

AUTORUL
Bruce Chatwin s-a născut la Sheffield în 1940. După ce a urmat cursurile şcolii Marlborough, a început să lucreze la casa de licitaţii Sothebyʼs. Opt ani mai tîrziu, după ce devenise unul dintre cei mai tineri directori de la Sothebyʼs, a renunţat la această funcţie ca să se dedice pasiunii sale pentru călătorii. Între 1972 şi 1975 a lucrat pentru The Sunday Times, înainte de a-şi anunţa din nou plecarea printr-o telegramă: „Plecat în Patagonia pentru şase luni”. Această călătorie a fost sursa de inspiraţie pentru prima dintre cărţile sale, În Patagonia, care i-a adus două distincţii, Hawthornden Prize şi E.M.
Forster Award, şi a marcat începutul carierei lui de scriitor. Două dintre cărţile sale au fost ecranizate: The Viceroy of Ouidah (reintitulat Cobra Verde), în regia lui Werner Herzog, şi On the Black Hill, în regia lui Andrew Grieve.
The Songlines a devenit imediat numărul 1 pe lista de bestselleruri a ziarului The Sunday Times şi a rămas între primele zece timp de nouă luni. Romanul său, Utz, a fost nominalizat pentru Booker Prize în anul 1988. Bruce Chatwin a murit în ianuarie 1989.

PUBLICUL 
• cititorii pasionaţi de literatura de călătorie

Articole in concurs:
Nici un articol in acest concurs.


Taguri: Editura Polirom