Concurs Editura Herald, luna maiScris de: Admin

Acest concurs s-a terminat.

Castigatori:

-Abil Sunnay, din Constanta
-Georgeta Paraschiv, din CalarasiAvem un concurs cu doua premii de la Editura Herald. Fiecare contine câte un pachet cu "Mistere Dezvaluite".
Pachetul contine:
-Doctrina Kabbalei. Filosofia religioasa a evreilor, de Adolph Franck
-Pitagora si misteriile antichitatii, de Jean Mallinger
-Alchimia. Maestrul si Marea Opera, de Archibald Cockren
-Templierii. O societate secreta din Evul Mediu, de Thomas Keightley
-Numerele si puterea lor oculta, de Wynn Wescott
-Francmasoneria. Istoria, simbolismul si filosofia, de Albert Mackey

imagine

Pentru a castiga trebuie sa faceti trei lucruri:
-sa numiti trei titluri din colectia "PRINCEPS" a Editurii Herald
-sa dati un Like paginii de facebook “Editura Herald”
-si un Like paginii de facebook amintiridincalatorie.ro

Pana pe 21.05.2014 asteptam un mesaj cu subiectul “Concurs Editura Herald, luna mai” pe adresa contact@amintiridincalatorie.ro. Acesta trebuie sa contina cele trei titluri si toate datele de contact, iar in cazul in care ati dat like, pe FB, cu un user diferit de numele real mai trebuie si numele userului.

Vom avea doi castigatori. Acestia vor fi desemnati prin tragere la sorti folosind site-ul random.org.
Perioada de desfasurare a concursului: 15 mai - 22 mai 2014

Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 23 mai 2014.
Timp de 10 zile calendaristice de la afisarea castigatorilor, acestia trebuie sa ne trimita un e-mail cu trei informatii: numele real (in cazul ati dat like, pe FB, cu un user diferit de numele real mai trebuie si numele userului), concursul la care a participat si adresa de livrare a cartilor. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altui participant, in urma unei noi trageri la sorti.
Va multumim si... SUCCES!

Raspunsul il gasesti pe: www.edituraherald.ro

Prezentarea cartii:
Ce se ascunde in spatele misteriosului Pitagora, figura ce a dominat intreaga antichitate? Cum a fost posibil ca in timpul vietii sa devina in acelasi timp filosof si geometru, legislator si teoretician al numerelor, psiholog si astronom, fizician si moralist? Care este legatura dintre Imnurile Sacre ale acestui maestru si toate curentele de initiere care i-au urmat?
*
Numerologia este stiinta care se ocupa cu semnificatia numerelor si, odata stapanita, iti poate dezvalui despre lume mai multe adevaruri decat ai fi crezut. Afla care este puterea oculta a numerelor si daca sensul secret al vietii poate fi descifrat prin intermediul lor!
*
Importanti lideri ai lumii isi dezvaluie cu mandrie apartenenta la Lojile masonice. Cum reuseste Francmasoneria sa conduca lumea, ce rituri, doctrine si simboluri tainice din templul lui Solomon folosesc si astazi membrii lojei?
*
De-a lungul veacurilor, oamenii au cautat in Kabbala raspunsul ultim despre natura lui Dumnezeu si a omului. Este oare doctrina secreta a evreilor sursa de inspiratie pentru o viata imbunatatita si plina de sens? Chiar si astazi, celebritati din intreaga lume, precum Madonna sau Mick Jagger, sunt fascinati de ea.
*
Una dintre cele mai influente societatii secrete din Evul Mediu a aparat timp de doua secole Pamantul Sfant. Cum au reusit cavalerii templieri sa reconfigureze harta lumii si cum au luat nastere speculatii si legende misterioase o data cu disparitia brusca a acestora?
*
Ce este Alchimia si ce au cautat alchimistii vreme de secole? A existat cu adevarat Piatra Filosofala? A fost transmutat plumbul in aur? Sau "aurul" despre care vorbesc alchimistii era mai degraba un simbol al desavarsirii spirituale?

Raspunsul la toate aceste intrebari si multe altele le puteti afla parcurgand cele sase carti din colectia MISTERE DEZVALUITE:
Doctrina Kabbalei. Filosofia religioasa a evreilor, de Adolph Franck
Pitagora si misteriile antichitatii, de Jean Mallinger
Alchimia. Maestrul si Marea Opera, de Archibald Cockren
Templierii. O societate secreta din Evul Mediu, de Thomas Keightley
Numerele si puterea lor oculta, de Wynn Wescott
Francmasoneria. Istoria, simbolismul si filosofia, de Albert Mackey

Articole in concurs:
Nici un articol in acest concurs.


Taguri: Concurs Editura Herald Mistere Dezvaluite