Concurs Editura Herald, luna februarieScris de: Admin

Acest concurs s-a terminat.

Castigatori:

Castigatori sunt:
Diana Mustea, din Bucuresti
Mihai Petrache, din Ilfov

Avem un concurs cu doua premii de la Editura Herald. Fiecare contine câte un set cu trei titluri:
-Herghelia verde - Insemnarile vraciului Sofur despre Timur Lenk, autor: Octavian Simu
-Salul - Povestea femeii din Magdala, autor: Stela Ghetie
-Vaduva din Ierihon, autor: Smaranda Cosmin

imagine

Pentru a castiga trebuie sa faceti trei lucruri:
-sa numiti trei titluri din colectia "HISTORIA" a Editurii Herald
-sa dati un Like paginii de facebook “Editura Herald”
-si un Like paginii de facebook amintiridincalatorie.ro


Pana pe 06.03.2014 asteptam un mesaj cu subiectul “Concurs Editura Herald, luna februarie” pe adresa contact@amintiridincalatorie.ro. Acesta trebuie sa contina cele trei titluri si toate datele de contact, iar in cazul in care ati dat like, pe FB, cu un user diferit de numele real mai trebuie si numele userului.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti folosind site-ul random.org.
Perioada de desfasurare a concursului: 27 februarie - 06 martie 2014

Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 07 martie 2014.
Timp de 10 zile calendaristice de la afisarea castigatorilor, acestia trebuie sa ne trimita un e-mail cu trei informatii: numele real (in cazul ati dat like, pe FB, cu un user diferit de numele real mai trebuie si numele userului), concursul la care a participat si adresa de livrare a cartilor. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altui participant, in urma unei noi trageri la sorti.
Va multumim si... SUCCES!

Raspunsul il gasesti pe: www.edituraherald.ro

Prezentarea titlurilor:
Trei autori romani, trei carti despre experiente initiatice cu trimiteri sustinute catre cai de cunoastere veritabile (crestinism, buddhism, islam). Sunt carti de o remarcabila putere scriitoriceasca pe care Editura Herald isi propune in luna martie sa le deschida catre publicul interesat de propriile calatorii, experiente si cautari. Toate se oglindesc in ceea ce Scrierile Initiatice marturisesc cu mult talc!

Herghelia verde - Insemnarile vraciului Sofur despre Timur Lenk
Autor: Octavian Simu
Colectia: SCRIERI INITIATICE
O uimitoare descriere a perioadei de expansiune a dominatiei mongole, intretesand fapte istorice reale cu fine observatii psihologice, un tablou amplu al unei perioade putin cunoscute din istoria lumii si o meditatie grava asupra destinului uman, realizata de recunoscutul orientalist Octavian Simu.

Salul - Povestea femeii din Magdala
Autor:
Stela Ghetie
Colectia: SCRIERI INITIATICE
O poveste cu radacinile in cer, care origineaza faptele “reale” si le umple de sensuri nebanuite; o poveste croita pe canavaua unei naratiuni despre Maria din Magdala, un amestec fascinant de real si ireal, de frust si poetic, de sensuri si contrasensuri.

Vaduva din Ierihon
Autor:
Smaranda Cosmin
Colectia: SCRIERI INITIATICE
Naratiuni de tematica spirituala, care abordeaza mituri si motive de factura existentiala, adunate intr-un singur volum. O marturie a cutremuratoarei conditii materne, intalnirea cu Christos si o liturghie tibetana, toate sunt viziuni ale unui imaginar activat de cautarea sensului suprem.

Articole in concurs:
Nici un articol in acest concurs.


Taguri: Editura Herald Salul - Povestea femeii din Magdala Vaduva din Ierihon Herghelia verde - Insemnarile vraciului Sofur despre Timur Lenk