Concurs: Castiga o camera digitala compacta BenQ AC100Scris de: Admin

Acest concurs s-a terminat.

Castigatori:

Au intrat in finala, pentru tragere la sorti, primele cele mai votate 10 fotografii, pe siteul amintiridincalatorie.ro

imagine

imagine

Castigator este numarul 2-Florian Tudor.
Rugam castigatorul sa trimita datele de contact, pe adresa contact@amintiridincalatorie.ro, pentru a intra in posesia premiului.


Demonstreaza-ne ca esti pasionat de fotografie si poti castiga o camera digitala compacta BenQ AC100! Ce trebuie sa faci?


1.Posteaza o fotografie facuta de tine cu tema "Romania toamna" in sectiunea "photo" de pe amintiridincalatorie.ro si inregistreaz-o in concursul: Concurs BenQ AC100
2.Alege un produs de pe site-ul www.benq.ro pe care ti l-ai dori
3.Trimite-ne un e-mail la adresa contact@amintiridincalatorie.ro cu subiectul "Concurs BenQ AC100" care sa contina denumirea si linkul fotografiei postate pe "Amintiri din Calatorie", precum si linkul catre produsul ales de pe site-ul BenQ.
Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, cu random.org.
Vor intra in finala, pentru tragere la sorti, primele cele mai votate 10 fotografii, pe siteul amintiridincalatorie.ro
Fotografia trebuie sa fie deosebita ca sa merite sa fie votata.

Perioada de desfasurare a concursului este 13 Noiembrie - 5 Decembrie 2012.
Pe 8 Decembrie vom anunta castigatorul, acesta fiind ales cu random.org.
Numele castigatorul va fi publicat pe site-ul www.amintiridincalatorie.ro in sectiunea dedicata concursului.
Acesta trebuie sa ne trimita un mail cu datele pentru livrare in maxim 10 zile de la publicarea castigatorului. In caz contrar vom alege un alt castigator.
imagine

Aici poti afla detalii despre premiu:
http://benq.ro 

Cum inscrii poza in concurs: Iti faci cont (in cazul in care nu ai deja), postezi fotografia facuta de tine si o inregistrezi. Intri la butonul "concurs", dai click pe concursul "Concurs BenQ AC100" si adaugi fotografia ta.
Fotografiile vor fi validate de administratorul site-ului amintiridincalatorie.ro, dupa care vor fi afisate.
Fotografiile trebuie incarcate in format JPG si trebuie sa nu aiba mai putin de 600 pixeli, pe latura mica si mai mult de 1200 pixeli, pe latura mare (in cazul in care nu va descurcati cu micsoratul fotografiei o trimiteti la adresa costin@amintiridincalatorie.ro si o vom modifica noi).
imagine

Premiu: o camera digitala compacta BenQ AC100.

Descriere premiu: Senzorul de 14 megapixeli, lentilele avand un diametru sporit, un unghi de actiune larg si zoom optic de 4X, functia macro puternica si ecranul LCD de 2.7” ajută la imortalizarea facila a unor fotografii grozave, indiferent de subiectul fotografiat. De asemenea, se vor obtine rezultate excelente si în cazul vederilor panoramice sau prim-planurilor extrem de apropiate.
Functii:
- HDR                        - Web Auction                    - ISO 3200
- Speedy Burst         - Seif/Love Portrait            - Auto Brightness LCD
- Fisheye                   - 720p Movie Recording

Cine castiga: Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, cu random.org.
ATENTIE: Castigatorul trebuie sa indeplineasca toate conditiile concursului si regulamentul.

Puteti vota o singura data pe zi, in fiecare zi a concursului, o singura fotografie din concurs.

Pentru a vedea clasamentul trebuie sa intrati pe butonul "concurs" si in acest buton, pe concursul "Concurs BenQ AC100". Acolo in partea de jos a pagini, dupa regulament, gasiti pozele din concurs, in ordinea numarului de voturi.

Regulament:
-Concursul se desfasoara exclusiv on-line, pe site-ul www.amintiridincalatorie.ro.
-Participantii ale caror fotografii se vor dovedi a fi copiate vor fi descalificati.
-Vor fi descalificati si cei care publica imagini care promoveaza violenta, imagini obscene sau indecente.
-La finalul concursului se va face o selectie si vor ramane postate pe site doar fotografiile care vor indeplini cateva criterii (artistice, estetice etc), restul vor fi sterse.
-Fiecare utilizator poate inscrie o singura fotografie in concurs.
-Odata cu inscrierea fotografiei, participantul este de acord ca aceasta sa fie publicata pe site-ul concursului (amintiridincalatorie.ro), in galeria concursului si sa poata fi votata de catre utilizatori.
-Dupa aprobarea fotografiei in concurs, utilizatorul va primi un e-mail de confirmare cu linkul unde poate fi vizualizata si votata fotografia in cadrul concursului.
-Orice tentativa de fraudare a sistemului de vot va duce la excluderea utilizatorului si a fotografiei introdusa de acesta in concurs, pe perioada nedeterminata.
-Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza inscrierea in concurs a fotografiilor care contin semnatura, data, insemne grafice pe imagine. La fel, vor fi refuzate si fotografiile care nu sunt clare, nu se incadreaza in tema concursului, care sunt pixelate sau sunt prea mici. Nu sunt acceptate lipirea sau suprapunerea mai multor fotografii (colajul), nici imaginile ce contin publicitate, materiale promotionale sau sigle/branduri vizibile. Organizatorul concursului poate refuza inscrierea unei fotografii in concurs daca aceasta nu respecta conditiile din regulament, fara a-si justifica decizia.
-Participantul declara in mod implicit prin inscrierea imaginii in concurs ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acesteia si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile intelectuale asupra fotografiei. Este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii cu fotografii la acest concurs. De asemenea, in cazul in care utilizatorul nu este detinatorul drepturilor de autor asupra fotografiei acesta nu va primi premiul si va fi descalificat.
-Fotografiile inscrise trebuie sa fie originale, realizate de concurenti. Organizatorul concursului nu isi poate asuma raspunderea pentru nicio fotografie insusita in mod ilegal de catre concurenti. Participantul care va fi ales castigator va trebui sa trimita organizatorului, pe e-mail (costin@amintiridincalatorie.ro), fotografia la rezolutie maxima (minim 2 mega pixeli) pentru a dovedi ca el este autorul fotografiei. Toate datele EXIF vor trebui pastrate intacte. Castigatorul care nu trimite fotografia sau datele din EXIF lipsesc (sau se dovedesc a fi manipulate) va fi descalificat, fiind ales un alt castigator.
-Participantii trebuie sa aibe minim 18 ani. In cazul in care sunt minori este obligatoriu sa aibe acceptul parintilor sau ocrotitorului legal conform legislatiei. Astfel raspunderea si consecintele pentru fotografiile transmise la acest concurs vor reveni parintelui sau ocrotitorului legal.

Prevederi finale:
-Fotografiile ce nu respecta prevederile din acest regulament vor fi excluse din concurs.
-Prin inscrierea si participarea la acest concurs, concurentul declara ca a citit si este de acord cu acest regulament.
-Datele personale ale concurentilor vor fi folosite doar pentru desfasurarea fireasca a concursului.

Pentru cei care voteaza: Trebuie sa votati (daca va intereseaza fotografiile participantilor de la concursul: "Concurs BenQ AC100") in partea de sus a pozei unde scrie "Aceasta poza concureaza in concursul “Concurs BenQ AC100" voteaza! - asta este tot.

NOTA:
Cauta BenQ Romania pe facebook.com si poti deveni prieten!

 
Poze in concurs:

687voturi
668voturi
336voturi
315voturi
313voturi
312voturi
298voturi
296voturi
292voturi
290voturi
284voturi
190voturi
145voturi
130voturi
126voturi
122voturi
115voturi
110voturi
93voturi
90voturi
72voturi
51voturi
46voturi
40voturi
33voturi
31voturi
30voturi
28voturi
26voturi
25voturi
24voturi
24voturi
24voturi
24voturi
24voturi
24voturi
23voturi
23voturi
23voturi
23voturi
22voturi
22voturi
21voturi
20voturi
20voturi
20voturi
20voturi
18voturi
17voturi
15voturi
15voturi
15voturi
15voturi
13voturi
13voturi
10voturi
10voturi
10voturi
9voturi
9voturi
9voturi
 
Adauga-ti poza si castiga!


Taguri: BenQ AC100