Turism cu clasa la Hotel Privo din Targu MuresScris de: Redactie la data 29 Octombrie 2014

  •  
(175 voturi)

Noul Hotel Privo din Târgu Mureş m-a dus cu gândul că în standardizarea turismului hotelier ar mai trebui introdus ceva diferit de stelele care măsoară gradul de confort, un indicator sensibil şi subtil care să se adreseze gustului şi stilului.

Se poate spune că noul complex hotelier clasificat la 4 şi 5 stele, răspunde unei nevoi a pieţei. În Târgu Mureş sunt aproximativ 800 de camere clasificate la 2, 3 si 4 stele, ceea ce lasă un spaţiu de extindere pentru turismul business și de lux. Hotel Privo este însă mai mult de atât deoarece pare a aduce o nouă viziune, proaspătă pe piaţa autohtonă, asupra ospitalităţii în turism. Complexul arhitectural include într-un parc de 3.500 mp Vila Csonka (6 camere), construită în stil Art Nouveau şi un hotel de 40 de camere, cu arhitectură modernă.
imagine
imagine
imagine
imagine
imagine
imagine
imagine
imagine
imagine
Conceptul arhitectural a cunoscut deja o recunoaştere internatională şi naţională de prestigiu. Hotel Privo a câştigat premiul "Special Architectural Concept" acordat în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă din 22 mai 2014, la cea de-a şaptea ediţie a evenimentului Hotel Tourism&Leisure Investment Conference 2014 care a fost organizată de Evensys şi care a avut loc la JW Marriott Grand Hotel din Bucureşti, iar pe 12 iunie în acest an a câştigat premiul pentru Faţada europeană a anului, la secţiunea proiecte nerezidențiale, la concursul LIFE CHALLENGE 66 din Viena.
imagine
imagine
Dincolo de toate acestea, Hotel Privo remodelează standarde ale ospitalităţii şi ale stilului, este un spaţiu de excelenţă destinat celor care doresc turism de calitate pentru business sau relaxare. Vila Csonka a aparţinut, cu un veac în urmă, celebrului fotograf Geza Csonka şi este o bijuterie arhitectonică Art Nouveau, restaurată recent (2011-2013), în care se găsesc inclusiv piese de mobilier Art Deco şi Thone, de peste 100 de ani, impecabil recondiţionate. 
imagine
imagine
imagine
Dacă Vila Csonka aduce un parfum al farmecului vremurilor începutului de secol XX, noua constucţie hotelieră, prin stilul său futurist, permite călătorului să traverseze instantaneu epoci, bucurându-se însă de beneficiile confortului modern. Stilul minimalist şi îmbinarea creativă a unor materiale naturale cu cele care încorporează înalta tehnologie, gândirea atentă a fiecărui detaliu şi element de design, conceptul arhitectural care propune o holistică originală între trecut şi viitor, facilităţile indispensabile unui turism de business şi relaxare (complexul este dotat cu trei săli de conferinţe, lobby-bar, centru SPA, terasă) la toate ar mai trebui să se adauge un quelque chose necuantificabil. Rafinament, clasă şi stil. Hotel Privo pare a fi creat pour les connaisseurs în înalta artă a ospitalităţii şi este o destinaţie pentru cei care apreciază turismul cu clasă.
imagine
imagine
imagine
imagine


Taguri: Hotel Privo Targu Mures Romania Vila Csonka Art Nouveau fotograf Geza Csonka


Voteaza acest articol:

<< back citeste toate articolele acestui utilizator
0 comentarii adauga comentariul tau
Nici un comentariu.

 
Nickname:
Email:
Comentariu:
Cod de securitate:
maptcha + maptcha =