Un român strânge bani pentru “Drumul către fericirea durabilă”Vlad Doroican la data 1 Decembrie 2013

  •  
(72 voturi)

Derularea campaniei de fundraising „Drumul către fericirea durabilă”

AmintiriDinCălătorie s-a alăturat în calitate de partener media pe durata campaniei de fundraising inițiată de Vlad Doroican.

imagine

L-am cunoscut pe Vlad de pe vremea când lucra la editura Herald, unde a avut parte de o experiență profesională frumoasă și benefică pentru toată lumea. În același timp, întâlnirea cu titlurile editurii Herald i-au deschis noi perspective și l-au făcut să treacă la aprofundarea înțelegerii lor, prin studii în afara țării.
Acum drumul său continuă în Austria, in centrul de studii tibetane Tashi Rabten, unul dintre primele centre buddhiste deschise în Europa. “The way to lasting happiness” este drumul său. Centrul este amplasat într-o zonă frumoasă de munte, înconjurat de Alpi și de brazi falnici.
imagine

Obiectivul principal al campaniei este strângerea de fonduri necesare în următorii ani pentru studiile de la centrul Tashi Rabten din Austria.
Descoperă mai mult despre campanie pe igg.me/at/way-to-happiness
“Fericirea nu e ceva gata făcut, ea vine din faptele tale.” -Dalai Lama


„Dragi prieteni, campania de fundraising care să îmi susțină studiile din Austria este LIVE şi se va desfășura în perioada 25 noiembrie 2013 – 20 ianuarie 2014! Mărturisesc faptul că sunt emoționat și sunt curios cum va decurge. Am nevoie de ajutorul vostru pentru a da mai departe vestea, de aceea, dacă prezintă interes, un simplu share poate face diferența :)
Mai multe detalii despre povestea și motivația mea regăsiți pe pagina oficială a campaniei: igg.me/at/way-to-happiness şi pe pagina evenimentului de Facebook.
Ajutați-mă să pășesc ferm pe drumul transformării interioare. Sper că la un moment dat va veni clipa, după ce învăț să “înot”, să împărtășesc și cu ceilalți această experiență și înțelepciune!”- Doroican Vlad


Grupul țintă și beneficiarii: Publicul larg!

Să soliciţi ajutor financiar pentru a-ţi continua studiile şi pentru transformare interioară poate fi un prilej de judecată pentru unii, şi de admirație pentru alții. Daca te inspira inițiativa lui Vlad, sprijină-l şi tu.

Sperăm că această campanie să îşi atingă obiectivul!


Taguri: Vlad Doroican Austria Drumul către fericirea durabilă


Voteaza acest articol:

<< back citeste toate articolele acestui utilizator
0 comentarii adauga comentariul tau
Nici un comentariu.

 
Nickname:
Email:
Comentariu:
Cod de securitate:
maptcha + maptcha =