Cu capul in nori, cu picioarele pe pamantScris de: REDACTIE la data 22 Mai 2013

  •  
(73 voturi)

Nimic nu se compara cu o noapte in aer liber, sub cerul instelat: conversatii filosofice pana dimineata, explorarari astronomice si astrologice si in final, un rasarit somputos. La asta s-au gandit si francezii cand au creat “Carre d’etoiles”, un concept inovativ de “hotel” ce ofera cazare in aer liber. Proiectul a fost inventat, patentat si duplicat in Franta, astfel ca in prezent pe teritoriul tarii exista in jur de 40 de locatii “carre d’etoiles”.

imagine

Ce este mai exact “Carre d’etoilles”?
Este un concept de spatiu de cazare pentru turisti, in aer liber. Kit-ul poate fi amplasat oriunde, intrucat este mobil si usor de transportat. Un astfel de pachet „Carre d’etoiles” contine:
•O cabina de dormit cu 4 paturi, un colt cu bucatarie, dus si parchet
•Un kit de observare a cerului alcatuit dintr-un telescop si o harta stelara
Creatorii conceptului sustin ca pachetul imbina libertatea unei camere cu chirie cu calitatea serviciilor hoteliere: curatenie, prosoape moi, produse de frumusete si mic dejun. Nici la capitolul tehnologie nu sta prost: fiecare cabina este dotata cu internet, TV cu ecran plat, telefon mobil, cuptor cu microunde si aparat de cafea. In plus, toate materialele folosite sunt ecologice si reciclabile.
imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

Din punctul de vedere al oamenilor de afaceri, „Carre d’etoiles” este si o buna investitie, intrucat creatorii conceptului vand franciza oricui doreste sa o aplice la el in tara. Pachetul contine setul complet si in plus, beneficiezi de promovare si training gratuit.


Inovativ si creativ! Merita incercat!

Foto credit: carre-detoiles.com


Taguri: Carre d’etoilles amintiri


Voteaza acest articol:

<< back citeste toate articolele acestui utilizator
0 comentarii adauga comentariul tau
Nici un comentariu.

 
Nickname:
Email:
Comentariu:
Cod de securitate:
maptcha + maptcha =