Un hotel numit dorinta...Scris de: REDACTIE la data 10 Aprilie 2013

  •  
(73 voturi)

Cu ce ne-ar putea surprinde un mic orasel de munte din Norvegia, cu numai 3,000 de locuitori? Veti spune cu peisajele superbe, cu natura salbatica, cu fiordurile inguste. Sigur, Norvegia este celebra pentru frumusetea ei naturala. Numai ca, se pare ca norvegienii nu se multumesc cu atat. Creeaza tot felul de te-miri-ce pentru a-si face viata mai pitoreasca si creativa.

Un exemplu este si complexul hotelier pe roti, din mica localitate de munte, Andalsnes conceput de echipa de arhitecti Jagnefalt Milton. Oficialii au lansat o competitie prin care vechea cale ferata din localitate sa fie folosita creativ si integrata in cadrul unui complex de imobile care sa se poata deplasa inainte si inapoi, in functie de locul dorit si de anotimp. Astfel, echipa mai sus mentionata a venit cu urmatorul proiect:

imagine

Hotelul ofera camere de o persoana, de doua persoane, sau chiar camera cu mansarda sau cu intrare pentru oaspeti.
imagine

In imaginea de mai jos, cabina din stanga este restaurantul hotelului, cu bucatarie, cabina de prim ajutor si sauna.
imagine

Mai jos este o reprezentare a designului interior. Camerele, aparent moderne, sunt facute sa semene cat mai mult cu compartimentele de tren, de pe vremea cand trenul functiona.
imagine

Oraselul primeste anual mii de turisti, este port pentru ambarcatiuni mari si gazduieste in luna august, a fiecarui an, festivalul de muzica Rauma Rock. Asa ca, daca v-ati hotarat si v-ati ales camera pe roti, va puteti rezerva si bilete la concerte. Drum bun!

Foto credit: Jagnefalt MiltonTaguri: Norvegia Jagnefalt Milton hotel


Voteaza acest articol:

<< back citeste toate articolele acestui utilizator
0 comentarii adauga comentariul tau
Nici un comentariu.

 
Nickname:
Email:
Comentariu:
Cod de securitate:
maptcha + maptcha =