Locuri unde ne putem gasi echilibrulScris de: Rio Bucovina la data 22 Februarie 2013

  •  
(119 voturi)

Fiecare dintre noi are nevoie de momente de relaxare si detasare faţă de probemele de zi cu zi, ca sa-si încarce bateriile, sa-si puna ordine in ganduri si sa-si regaseasca echilibrul interior. Aceste momente de respiro ne ajuta sa facem fata mai bine programului incarcat, reponsabilitatilor de la birou sau diferitelor solicitari familiale.

Locurile unde mergem ca sa ne regasim echilibrul sunt diferite de la o persoana la alta – unele persoane prefera sa faca o plimbare in parc sau pe stradutele vechi din oras, unde pot admira cladiri monument sau pot face o vizita la scoala unde au învatat, altele aleg sa evadeze cateva zile la munte sau la mare sau sa faca o vizita bunicilor si sa revada casa unde si-au petrecut copilaria.

Gasirea echilibrului este legata de faptul ca locul respectiv ne induce o anumita stare sau ca de acel loc ne leaga povesti si întamplari frumoase, pe care ne face placere sa ni le remintim. La mare ne gasim echilibrul privind valurile si admirand întinderea nesfarsita de apa, in timp ce la munte ne bucuram de liniste, de aerul curat, peisaje care ne taie rasuflarea si plimbari pe carari serpuite.

imagine

Una dintre zonele frumoase ale tarii unde putem sa ne bucuram de liniste si unde putem sa ne gasim linistea si echilibrul este Bucovina. Bucovina, recunoscuta ca tinutul manastirilor, este renumita pentru frumusetea peisajelor, puritatea mediului si ospitalitatea localnicilor. Bucovinenii au un stil de viata asezat, care se regaseste in arta lor, in mentalitati, in ospitalitate.

Locul care ne ajuta sa ne echilibram depinde de personalitatea si experienta noastra sau chiar de locul unde ne-am nascut si am copilarit. Important este sa nu uitam ca din cand in cand sa ne gasim timp sa evadam in locurile noastre preferate, unde, cu siguranta ne vom regasi echilibrul.


Taguri: Bucovina relaxare


Voteaza acest articol:

<< back citeste toate articolele acestui utilizator
0 comentarii adauga comentariul tau
Nici un comentariu.

 
Nickname:
Email:
Comentariu:
Cod de securitate:
maptcha + maptcha =