Insula Santa Catalina, CaliforniaScris de: cristina b. la data 29 Decembrie 2011

  •  
(153 voturi)

Insula Santa Catalina se afla pe coasta Statelor Unite, la 35 km sud-vest fata de Los Angeles, California si masoara aproximativ 35 km in lungime si 13 km in latime.

imagine

imagine

imagine

Pe insula se ajunge cu feribotul, curse speciale find disponibile in cateva orase din Sudul Californiei. Drumul dureaza aproximativ o ora. Principalele orase sunt Avalon si Two Harbors. Fotografiile sunt facute in orasul Avalon.
imagine

imagine

imagine

imagine

Aproximativ un milion de turisti viziteaza insula in fiecare an, printre atractiile turistice fiind: restaurante si magazine, excursii cu autocarul in interiorul insulei pentru a viziona peisaje impresionante, flora si fauna insulei (bivoli, caprioare, mistreti, vulturi plesuvi si vulpi), turul orasului Avalon, Gradina Botanica, Memorialul Wrigley, pescuit, scuba diving, snorkeling, jet ski, tur cu submarinul, sau cu barca cu fund de sticla.
imagine

imagine

imagine

imagine

imagine

Pe coasta oceanului traiesc multe specii de pescarusi, cel din imagine se numeste Heermann's Gull si se distinge prin penajul cenusiu.
imagine

Zona este renumita pentru numeroasele bancuri de pesti si pentru pestele portocaliu-luminos numit Garibaldi, des intalnit in apele locale. Utilizarea autovehiculelor pe insula este restrictionata, de aceea cei mai multi rezidenti si turisti folosesc ca transport masina de golf si bicicleta, care se pot si inchiria.
imagine

imagine


Taguri: Insula Santa Catalina California


Voteaza acest articol:

<< back citeste toate articolele acestui utilizator
0 comentarii adauga comentariul tau
Nici un comentariu.

 
Nickname:
Email:
Comentariu:
Cod de securitate:
maptcha + maptcha =