Benidorm I love you, Benidorm te cheroScris de: nicu serafim la data 16 Februarie 2013

  •  
(71 voturi)

Nascut dintr-un colt de mare, imbinat cu valurile naturii... Benidorm... conceput pentru a fi statiune a secolului 21. Prins de criza, intr-o perioada care nu a fost propice continuarii, desavarsiri monumentelor pe verticala, ramane totusi statiunea care imbina azurul marii cu creatia omului pentru a desavarsi maretia si frumusetea plajelor nemarginite si a hotelurior megalitice.
As putea spune simplu... ca pe facebook, like… dar nuuuuuu, nu asta reprezinta Benidorm. Benidorm este bucuria sufletului meu latin…
Mai pe scurt Grand Hotel Bali in jur de 60 de etaje, piscine, discoteci, restaurante, viata de zi si de noapte dusa pana la extreme...
Nu am sa incep sa va impatarsesc din experientele mele personale sau cat de bine m-am simtit eu... si cum am petrecut… Am sa va spun doar atat:  A FOST SUPERB.
Hotelul cu lifturi exterioare care ti se parea ca te urca in cer... cu oameni care zambeau mereu... Sotia mea spunea ca din cauza caldurii. Iar cei din nord, de aceea sunt reci... am sa o iau de buna. Seara cu petreceri tematice, cu lectii de dans si cu iesirea pe scena, ziua pentru demonstratii, as putea crea un profil al uneia din cele mai frumoase vacante imbinata cu muzica spaniola si cu frumusetea putin maura a ,,muheras,, din Benidorm. Nu ai cum sa nu te indragostesti nebuneste de viata si de mama Terra... asfel in fiecare zi sa iti amintesti cat esti de norocos ca esti o fiinta a acestei planete Terra mitica, tera antica si alte parcuri tematice de gen, excursii, plimbari cu vapoare ultra rapide si moderne, insule pustii, cu plaje parca special create pentru ,,love story,, fac sa nu te plictisesti indiferent de fitele pe care vrei sa le afisezi... cam asta este Benidorm.
 Am plecat... nu stiu cand am sa revin, dar intr-un colt in inima mea o sa aiba un locusor aparte Benidorm-ul.


Taguri: Benidorm


Voteaza acest articol:

<< back citeste toate articolele acestui utilizator
2 comentarii adauga comentariul tau
Mariana Barbu a scris pe 16 Februarie 2013, ora 16:59
unde sunt pozele?
Irina Marinescu a scris pe 18 Februarie 2013, ora 15:02
pacat ca nu aveti si poze din Benidorm

 
Nickname:
Email:
Comentariu:
Cod de securitate:
maptcha + maptcha =