29 Iunie 2012 - Centenar Celibidache cu o premiera mondiala, la Bucuresti: Haz de necaz

Prima editie a Festivalului "Sergiu Celibidache" celebreaza 100 de ani de la nasterea marelui dirijor. Evenimentul se va desfasura din doi in doi ani.
Sergiu Celibidache este unul dintre cei mai mari dirijori si compozitori romani. S-a nascut la 28 iunie 1912, in Roman, judetul Neamt. Sergiu Celibidache ne-a parasit la 14 august 1996, in resedinta sa din comuna La Neuville-sur-Essonne, departamentul Loiret, in apropiere de Paris.

 

28 Mai 2012 - Editura Herald te asteapta la Bookfest 2012

Cartile Editurii Herald te asteapta la
Targul International de Carte – Bookfest 2012,
Intr-un program captivant de lansari de carte, conferinte, workshop-uri, demonstratii, muzica, momente ambientale, dans, concerte, spectacole, videoproiectii si arte conexe.

 

25 Mai 2012 - KOTANYI lanseaza campania "Grill Party"

KOTANYI lanseaza campania "Grill Party"si iti condimenteaza amintirile verii cu numeroase premii pentru petreceri la gratar de neuitat.

 

12 Aprilie 2012 - Jamie Oliver este Ministrul Hranei Sanatoase

Curtea Veche Publishing a pregatit cititorilor sai o surpriza de Paste. Volumul “Jamie, ministrul hranei sanatoase” este disponibil incepand de astazi pe site-ul curteaveche.ro si, in curand, in librariile din toata tara.

 

22 Martie 2012 - Editura Herald te asteapta la Targul International de Carte si Muzica de la Brasov

Targul International de Carte si Muzica
22 – 25 martie 2012, ediţia a IX-a, Brasov Business Park

Cartile Editurii Herald te asteaptă la Targul International de Carte si Muzica intr-un program captivant lansari de carte si intalniri de suflet cu autorii.

 

15 Martie 2012 - La expoziţie, cu Bogdan Mihai Radu

Meşter al culorilor, Bogdan Mihai Radu transcende de la forma dezvăluită cu minunare, la sentiment şi vibraţie. Este multă căutare şi energie în creaţia sa, concretizate în stări ce se transmit privitorului din expoziţie. Este ştiut că o magie se petrece pe simeze, într-o sală de expoziţie, unde picturile ne apar în alte lumini, în haine frumoase, de întâlnire. Se creează o comuniune sufletească aparte, iar percepţia este unică. Îi mulţumim pictorului Bogdan Mihai Radu că ne invită în forul interior al picturii sale, la el acasă, într-o expoziţie.

 

14 Martie 2012 - Superproductia Mefistofele se reia pe scena ONB

Vineri, 30 martie (18:30), Opera Nationala Bucuresti prezinta publicului o superproductie: spectacolul „Mefistofele” (Arrigo Boito). Peste 200 de interpreti, decoruri monumentale, costume impresionante, jocuri de lumini, toate pe scena Operei!

 

9 Februarie 2012 - Lansare de carte: Mintea zen, mintea incepatorului si Zen adevărat, Carturesti, 17 februarie

Editura Herald are bucuria si placerea de a va invita Vineri, 17 februarie 2012, 17h00, Cărtureşti Café Verona  la lansarea cartilor „Zen adevărat”, de Taisen Deshimaru, Editura Herald, 2012 si „Mintea zen, mintea începătorului”, de Shunryu Suzuki, Editura Herald, 2012, Un eveniment extraordinar cu participarea Maestrului Myoken.

 

16 Ianuarie 2012 - Expozitia "Rapsodie si Culoare" a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu

Sala Artelor a Cercului Militar National va gazdui, intre 16 si 29 ianuarie 2012, cea de-a patra expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu.