14 Februarie 2013 - Clasicii repovestiţi. Ateliere de lectură pentru copii isteţi

Curtea Veche Publishing împreună cu Librăriile Cărtureşti lansează proiectul „Clasicii repovestiţi. Ateliere de lectură pentru copii isteţi”, ce îşi propune să facă lectura atractivă pentru cei mici şi să atragă atenţia asupra importanţei adaptării textelor la capacitatea lor de înţelegere. 28 de ateliere pentru copii cu vârste între 8 şi 11 ani vor avea loc în perioada februarie-mai în librăriile Cărtureşti din şase oraşe ale ţării (Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara). Evenimentele pornesc de la operele celebre repovestite pe înţelesul copiilor şi grupate în colecţia „Cărţile copilăriei”  la Curtea Veche Publishing.

 

13 Februarie 2013 - EDITURA HERALD va invita la o intalnire Intre psihoterapie si homeopatie cu Dr. Mirela Pop

EDITURA HERALD
va invita la o intalnire
Intre psihoterapie si homeopatie cu Dr. Mirela Pop
- Lansare de carte -
Miercuri 13 Februarie 2013, ora 18.30, Libraria Bastilia

Editura Herald va invita la o intalnire deosebita intre psihoterapie si homeopatie cu Dr. Mirela Pop in ziua de Miercuri 13 Februarie 2013, ora 18.30, la Libraria Bastilia din Piata Romana. in cadrul serii va fi lansata cartea Homeopatie in psihoterapie - remedii in terapia cognitiv-comportamentala.
In cadrul acestei intalniri,  autoarea cartii, Dr. Mirela Pop ne va impartași din experiența sa medicala si terapeutica bogata, ajutandu-ne astfel sa ne familiarizam cu o abordare noua in Romania, care vizeaza raportul subtil dintre corp si minte. Expunerea va fi insotita de exemplificari ale unor remedii care se prescriu in anumite conjuncturi de viata sau pentru anumite probleme emotionale /psihologice care sa evidentieze procesul terapeutic in sine.   
“Homeopatia este o specialitate de medicina complementara care foloseste remedii (un fel de medicamente) care se prescriu pacientilor, nu pe baza diagnosticelor, ci pe baza suferintelor lor, suferinte care includ atat simptome fizice, cat si probleme emotionale, anumite modele de raportare la viata si chiar experiente traite (de exemplu: emigrare / pierderea cuiva drag / dezamagirea in dragoste etc.).” – Dr. Mirela Pop

 

4 Februarie 2013 - BenQ aduce distractia mai aproape cu GH650, camera foto bridge cu zoom optic de 26x

Stabilizare optica a imaginii, efect de oglinda, mod panoramic, filtru MagiQ, filmare HD si super macro de la doar 1cm distanța
Bucuresti, ianuarie, 2013 –– BenQ, companie inovatoare în zona de lifestyle digital, lanseaza pe piata romaneasca camera foto bridge GH650 cu zoom optic puternic de 26x, efect de imagini în oglinda, filmare HD, filtru MagiQ pentru fotografii spectaculoase si diverse funcții creative de fotografiere.

 

22 Ianuarie 2013 - Aparitie noua la Editura Herald, 'Homeopatie in psihoterapie - remedii in terapia cognitiv-comportamental' de MIRELA POP

Aparitie noua la Editura Herald, "Homeopatie in psihoterapie - remedii in terapia cognitiv-comportamentala" de MIRELA POP, in colectia PSIHOTERAPIA.

Despre carte:

Avem in fata rezultatul efortului considerabil al Dr. Mirela Pop de a elabora intr-o forma cat mai clarificatoare cu putinta bazele teoretice ale unei noi abordari: „psihoterapia cognitiv-homeopatica” - nascuta prin asocierea psihoterapiei si a homeopatiei. Autoarea a reusit, in aceasta carte, o sinteza remarcabila a ideilor si a cunostintelor amanuntite din domeniul psihoterapiei pe care le detine, plecand de la cateva intrebari fundamentele, cum ar fi „ce este omul?”, „care este scopul nostru aici?” etc.. Raspunsul la aceste intrebari ne conduce la enuntarea unor principii generale de functionare a psihicului uman si, in principal, a aspectelor cognitive care influenteaza sanatatea noastra fizica si psihica. Concluzia care ramane este aceea ca gandurile noastre sunt in mare masura responsabile de suferinta noastra fizica, iar pentru un trup sanatos avem nevoie sa gandim sanatos.
Psiholog Gabriela Deniz

 

21 Ianuarie 2013 - INVITATIE LA FILM. Avangarda revizitata. Sesiunea a III-a

Avangarda revizitata. Sesiunea a III-a: Louis Delluc & Jean Cocteau
Avangarda Europeana (1919-1939) in Arhiva Nationala de Filme a Romaniei*
Sesiunea a III-a: ianuarie 1920, Louis Delluc lanseaza revista bilunara „Le Journal du Cine-club”
Miercuri, 23 ianuarie si Sambata, 26 ianuarie, ora 19.00, Cinemateca Eforie (Str. Eforie, Nr. 2)

 

19 Ianuarie 2013 - Cartea care te-a sedus, acum la un pret redus-Campanie Editura Herald

In urma concursului national "Librarul Iscusit" initiat si organizat de Editura Herald, adresat librarilor si librariilor partenere, editura a demarat in librariile castigatoare campania : "Cartea care te-a sedus, acum la un pret redus" .

 

18 Ianuarie 2013 - Permisul european de conducere, incepand cu 19 ianuarie 2013

Incepand cu 19 ianuarie 2013, in UE se vor prezenta sub forma unui „card de credit” din plastic toate noile permisele de conducere eliberate, avand un format european standard si elemente de securitate mai bune

 

13 Decembrie 2012 - Un brad pe zi oferit de Editura Herald

Cu ocazia sarbatorilor de iarna Editura Herald iti daruieste un brad de Craciun.
La sfarsit de an te asteapta 10 noutati editoriale si multe alte carti la preturi promotionale. In fiecare zi comanda cu cele mai multe carti este premiata cu un brad frumos.

 

2 Decembrie 2012 - Mini-proiector ultra portabil LED BenQ Joybee GP2 cu docking pentru iPhone si iPod

BenQ Joybee Mini Projector GP2 cu docking pentru iPhone si iPod
Propriul tau centru multimedia portabil
Descopera a doua generaţie a mini-proiectorului Joybee, modelul GP2 ce păstrează designul elegant în culorile alb şi negru, însă vine cu o serie de îmbunătăţiri printre care se numără şi intregrarea unui docking station, certificat de Apple, pentru dispozitivele iPhone şi iPod, care permite utilizatorilor să proiecteze direct din smartphone sau din media player fişierele audio-video pe care doresc să le împartă cu prietenii.

 

29 Noiembrie 2012 - Editura Herald dupa Gaudeamus

La cea de-a XIX-a editie a Targului International de Carte Gaudeamus, ce a avut loc intre 21 si 25 noiembrie 2012, Editura Herald a fost prezenta cu numeroase noutati editoriale, premii, reduceri de pret considerabile si un program variat de manifestari. Publicul a putut intalni numerosi invitati de marca ai editurii in jurul lansarilor de carte inedit pregatite, nu mai putin de noua evenimente avand loc la standul editurii.
Conform ultimelor cifre primite din partea organizatorilor targului, peste 110.000 de vizitatori au vizitat anul acesta targul de carte. Noi ne bucuram ca multi dintre acestia s-au oprit si la standul Editurii Herald, unde vanzarile au fost asemanatoare cu cele de la editia anterioara a targului.