4 Martie 2011 - Lansare de carte: Procesul lui Iisus

Editura Herald vă invită Sâmbătă, 5 martie 2011, începând cu orele 13:00, la lansarea volumului Procesul lui Iisus de Mircea Duţu, care va avea loc în Sala Lapidarium a Muzeului Naţional de Istorie a României. La eveniment vor lua parte acad. Razvan Theodorescu, acad. Constantin Bălăceanu-Stolnici şi autorul cărţii, prof. univ. dr. Mircea Duţu.

 

2 Martie 2011 - Kusturica va construi un oraş în Bosnia pentru a face un film

Regizorul sârb Emir Kusturica a prezentat, luni, la Visegrad, în estul Bosniei şi Herţegovinei, proiectul său de construcţie a unui străvechi oraş unde intenţionează să realizeze ecranizarea romanului "E un pod pe Drina", capodopera scriitorului iugoslav Ivo Andrić.

 

27 Februarie 2011 - Zdob şi Zdub va reprezenta Republica Moldova la Eurovision

Formaţia Zdob şi Zdub, cu melodia 'So lucky', va reprezenta pentru a doua oara Republica Moldova la Eurovision, după ce a câştigat sâmbătă seara finala naţională de preselecţie.

 

16 Februarie 2011 - "Afaceri pe tocuri" – un imbold pentru femeile antreprenoare

Luni, 28 februarie, ora 18.00, hotelul Novotel va fi gazda conferintei “Afaceri pe tocuri". Evenimentul organizat de JCI Romania aduce in prim plan importanta femeilor antreprenoare din Romania.

 

11 Februarie 2011 - GALERIE FOTO Steaua lui Rebengiuc, înscrisă în piatră

Marele actor, care a aniversat, ieri, 78 de ani, a îngenuncheat, emoţionat, la inaugurarea stelei care-i poartă numele pe „Walk Of Fame“, aleea concepută după faimosul bulevard american. Artistul este ce de-al doilea actor român, după Florin Piersic, care a primit o stea, în Piaţa Timpului din Bucureşti, după modelul celebru din Los Angeles.

 

5 Februarie 2011 - Reconfortantele săli pline

Reconfortantele săli pline
Reprezentaţiile de la Sala Radio a două opere raveliene, cu celebra artistă Ruxandra Donose în rolul principal, au însemnat adevărate regaluri muzicale. Muzica clasică nu este pentru cei mulţi. Totuşi, atunci când vezi o sală de o mie de locuri plină la un concert de acest gen şi chiar la muzică scrisă în secolul XX, realizezi că acei nu mulţi care înţeleg şi au nevoie de muzica aceasta trebuie căutaţi şi atraşi cu oferte valabile.

 

5 Februarie 2011 - EUROVISION 2011 Hotel FM promovează brandul de tară prin videoclipul piesei

Băietii de la Hotel FM se pregătesc pentru filmarea videoclipului piesei "Change"
Hotel FM va începe săptămâna viitoare filmările la videoclipul pentru Eurovision, prin care se urmăreste promovarea brandului de tară. Videoclipul piesei "Change" va fi filmat în locuri din tară reprezentative pentru turismul românesc, printre care si castelul Bran.

 

19 Ianuarie 2011 - Revoluţia Facebook

Reţelele de socializare reprezintă, în universul internetului, ce au reprezentat ziarele faţă de tiparniţa lui Gutenberg.

Gala premiilor Globul de Aur, cea mai importantă distincţie cinematografică după celebrele Oscaruri, aduce în prim-plan un fenomen care a schimbat lumea de azi. „Reţeaua de socializare" - aşa se şi numeşte pelicula -a câştigat de patru ori: pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun scenariu şi cea mai bună coloană sonoră. Dincolo de calitatea creaţiei ieşite de sub bagheta lui David Fincher (consacrat de thrilleruri precum „Seven" sau „Fight Club"), Asociaţia Presei Străine de la Hollywood recunoaşte astfel rolul jucat de Facebook în viaţa oamenilor din lumea largă

 

12 Ianuarie 2011 - U2, marea necunoscută de la lansarea Stadionului Naţional

Trupa U2 se numără printre preferinţele primăriei pentru lansarea arenei reconstruite, ceea ce i-a încurajat pe fanii români. Promoterii locali spun că această discuţie nu are, în acest moment, temei.

 

10 Ianuarie 2011 - Traficul auto pe DN22C se va inchide timp de un an

Circulaţia rutieră pe DN22C Cernavodă - Basarabi va fi întreruptă începând de luni, timp de un an, din cauza unor lucrări de execuţie la obiectivul ''Reabilitarea podului şi viaductelor peste canalul navigabil Cernavodă pe DN 22C km 1+978''.