26 Iulie 2011 - Noutati la Editura Herald: Misticism si logica si alte eseuri, de RUSSELL BERTRAND

Misticism si logica porneste de la incercarea de a oferi raspuns unor interogatii fundamentale.

 

7 Iulie 2011 - Spectacol pentru copii la Casuta din povesti de la Muzeul Satului

Editura Curtea Veche a pregatit o surpriza micutilor ce se vor afla vineri, 8 iulie 2011, incepand cu ora 12.00, la Casuta din povesti de la Muzeul Satului din Bucuresti. Timp de o ora, acestia se vor delecta cu spectacolul pregatit de actrita Rodica Mandache si invitatii sai in jurul volumului „inchide ochii! Povestea semintei” de Dumitru Radu Popa.

 

7 Iulie 2011 - Misteriile lui Zalmoxis, autor: DANIEL CONSTANTIN

Misteriile antice, la grecii vechi, la romani si, in mare masura, si la egiptenii din antichitate, au ajuns cu timpul sa constituie adevarata religie a acestor neamuri, atunci cand adorarea zeilor oficiali a cazut, mai mult sau mai putin, in desuetudine.

 

30 Iunie 2011 - Casă de licitaţii „Alis“ a anunţat lucrările ce vor fi expuse spre vânzare la licitaţia de marţi, 12 iulie 2011

Casă de licitaţii „Alis“ a anunţat lucrările ce vor fi expuse spre vânzare la licitaţia de marţi, 12 iulie 2011.

 

28 Iunie 2011 - Noutati la Editura Herald:

Volumul Misterele supreme ale naturii adună trei texte într-un unic corpus dedicat explicării enigmelor naturale: Despre tainele alchimiei (în trei tratate), Despre filosofia ocultă şi Arhidoxele magiei (în şapte tratate).

 

20 Iunie 2011 - Lansarea volumului “Experimentul Targsor “ de Victor Rosca - un omagiu adus tinerilor ce s-au impotrivit unui regim nedrept -

Editura Curtea Veche va invita marti, 21 iunie, incepand cu ora 18.00, la evenimentul de lansare a volumului “Experimentul Targsor – inceputul represiunii comuniste” de Victor Rosca.

 

9 Iunie 2011 - Festivalul de cultura japoneza & romana

Editura Herald in parteneriat cu Asociatia Radacini Culturale (A.R.C) va invita la Festivalul de cultura japoneza & romana, Aproape de Japonia, 10-11 iunie,
Colegiul National Mihai Viteazul, Bucuresti

 

8 Iunie 2011 - Lansarea volumului „Detectorul de emotii” de Carmen Firan

Editura Curtea Veche lansează joi, 9 iunie, incepand cu ora 18.00, volumul „Detectorul de emotii si alte povestiri” de Carmen Firan. Lansarea va avea loc la la Librăria Mihail Sadoveanu (B-dul Magheru, nr. 6-8, Bucuresti) si ii va avea ca invitati, alături de autoare, pe Adrian Cioroianu si Nicolae Prelipceanu.

 

27 Mai 2011 - Lansarea volumelor din colectia “Stiinta, spiritualitate, societate”

Curtea Veche Publishing va invita duminica, 29.05.2011, incepand cu ora  17.00 la Scena Agora (Pavilion C5, Romexpo), la lansarea celor mai recente aparitii editoriale din colectia “Stiinta, spiritualitate, societate”

 

25 Mai 2011 - De 1 iunie copilăresc!

De 1 iunie copilăresc!
Copilăreşte împreună cu noi pentru cei care au uitat sau nu au putut niciodată. Copilăria înseamnă zâmbete, joc, prietenie şi lipsă de griji. Ajută-i pe copiii de la Centrul de Zi “Casa Florian” să se bucure de copilărie!  
Dăruieşte un 1 iunie frumos copiilor de la Centrul de Zi “Casa Florian” ieşind din cotidian pentru o strângere de fonduri alături de oameni cu suflet mare, nu doar de Crăciun sau Paşte. Zaza Boutique şi Fundaţia Joyo vă aşteaptă vineri, 27 mai, începând cu orele 18.30 la etajul cafenelei Grand Café Van Gogh, pe Lipscani, în Bucureşti, pentru un eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru Centrul de Zi “Casa Florian”.