Spectacol pentru copii la Casuta din povesti de la Muzeul Satului - 7 Iulie 2011

Spectacol pentru copii la Casuta din povesti de la Muzeul Satului


Editura Curtea Veche a pregatit o surpriza micutilor ce se vor afla vineri, 8 iulie 2011, incepand cu ora 12.00, la Casuta din povesti de la Muzeul Satului din Bucuresti. Timp de o ora, acestia se vor delecta cu spectacolul pregatit de actrita Rodica Mandache si invitatii sai in jurul volumului „inchide ochii! Povestea semintei” de Dumitru Radu Popa.

Prin jocuri, teatru, concursuri cu premii si lectura celor mai frumoase carti pentru copii in cadrul pitoresc al Muzeului Satului, editura Curtea Veche doreste sa ii incurajeze pe cei mici sa citeasca, sa petreaca timp in aer liber, sa isi dezvolte creativitatea si sa descopere valorile traditionale romanesti.

Rodica Mandache, cea care va fi gazda micutilor curiosi, este o binecunoscuta actrita romana de teatru, film si televiziune. Detinatoarea Premiului pentru intreaga activitate la Premiile Municipiului Bucuresti pentru Arta si Cultura, 2009 si a premiului UNITER pentru cea mai buna actrita in rol secundar pentru Adel din " joi.megaJoy " de K. Thuroczy, 2007, in prezent Rodica Mandache este si profesoara de actorie la Universitatea de arta Hyperion si scrie articole pentru Jurnalul National.

„inchide ochii! Povestea semintei” de Dumitru Radu Popa este o carte pentru copiii care vor sa inteleaga mai bine lumea in care cresc. Mica samanta a unei flori ii duce pe copii intr-o calatorie prin lumea plantelor si animalelor, care are drept finalitate aflarea unui adevar uman de necontestat: aflam cine suntem prin contact cu familia si prietenii nostri. Fiecare ilustratie vie a cartii este dublata de o schita care abia asteapta sa fie colorata de copiii curiosi. Astfel, cartea rasplateste dorinta de cunoastere a copiilor cu sase planse de colorat amuzante.

Evenimentul de la Casuta din povesti are loc in timpul taberei de creatie pentru copii “Vara pe ulita” ce se desfasoara in Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” in perioada 4 iulie – 13 august.


Inapoi la stiri


ARHIVA