De 1 iunie copilăresc! - 25 Mai 2011

De 1 iunie copilăresc!

De 1 iunie copilăresc!
Copilăreşte împreună cu noi pentru cei care au uitat sau nu au putut niciodată. Copilăria înseamnă zâmbete, joc, prietenie şi lipsă de griji. Ajută-i pe copiii de la Centrul de Zi “Casa Florian” să se bucure de copilărie!  
Dăruieşte un 1 iunie frumos copiilor de la Centrul de Zi “Casa Florian” ieşind din cotidian pentru o strângere de fonduri alături de oameni cu suflet mare, nu doar de Crăciun sau Paşte. Zaza Boutique şi Fundaţia Joyo vă aşteaptă vineri, 27 mai, începând cu orele 18.30 la etajul cafenelei Grand Café Van Gogh, pe Lipscani, în Bucureşti, pentru un eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru Centrul de Zi “Casa Florian”.  
Evenimentul “De 1 iunie copilaresc” va avea o taxă de intrare de 25 lei în schimbul căreia participanţii îşi vor putea alege un obiect handmade. Fondurile astfel adunate îi vor ajuta pe cei 50 de copii de la Centrul de Zi “Casa Florian” să meargă în această vară într-o excursie cu rol educativ.  
Casa Poporului poate părea pentru noi o altă clădire în peisajul aglomerat al Bucureştiului dar pentru aceşti copii va fi o excursie într-un palat încărcat de istorie! Muzeul Antipa admirat în copilărie cu uimire de mulţi dintre noi va fi un alt loc în care copiii vor avea posibilitatea să exploreze lumea animalelor.
Vineri seară ne vor încânta cu muzică live cei de la Cupt`or şi un magician va încerca să ne reamintească de zilele copilăriei. Obiectele handmade vor fi făcute de mânuţele copiilor, dar şi de oameni dragi ce ne stau alături: Mimostore cu bijuterii şi broşe,  Bubbles ne va picta tricouri adorabile, Zaza Boutique ne va aduce tricouri, bijuterii şi decoraţiuni formidabile, vei mai avea şi săpunuri naturale cu arome şi esenţe îmbietoare şi alte surprize.
Acest eveniment este o iniţiativă a tinerilor care cred că multe din problemele care ne macină viaţa sunt fleacuri, că lucrurile de care ne înconjurăm sunt ambalaje în care ne ascundem frustrările şi libertatea pierdută şi că neputinţa noastră de a schimba ceva poate să se oprească în faţa unor lucruri simple.   
Pentru cei care nu pot ajunge vineri, pot ajuta cumpărând tricoul pus la vânzare în scopuri umanitare pe siteul:
www.zazaboutique.ro/forkids
Contact:
contact@zazaboutique.ro   Alexandra: 0744641930, Oana: 07443610150


Despre organizatori:
Zaza Boutique este un magazin online cu haine de damă şi accesorii, ce îşi pune sufletul la bătaie ori de câte ori e nevoie. Organizăm acest eveniment din dorinţa de a oferi copilăria, la fel de frumoasă precum am avut-o noi, fiecărui copil.  www.zazaboutique.ro
Fundaţia JOYO – Centrul de Zi „Casa Florian” oferă sprijin socio-educativ pentru copii, tineri şi familii în dificultate, promovează ideea ŞCOALA ÎN LOC DE STRADĂ sau nu da peştele la gura omului, învăţa-l să pescuiască şi va avea mai mult. Dacă aceşti copii şi tineri nu ar primi un sprijin susţinut, ar fi expuşi neglijenţei, exploatării, delincvenţei, cerşetoriei şi excluziunii sociale. Aici copiii sunt implicaţi în activităţi educative, iar tinerii sunt orientaţi către cursuri de calificare finanţate de fundaţie.  www.joyo-foundation.ro  
Trupa  Cupt`or s-a lansat în luna mai 2010, având în componenţă trei prieteni: Răzvan - chitară, voce, percuţii, Liviu - vioară, chitară, voce, percuţii, Sorin - melodică, chitară, clape, voce, percuţii. Repertoriul abordat este bogat şi foarte variat: de la Louis Armstrong  sau Edith Piaf până la coloane sonore din filme, totul în variantă acustică. I-aţi putut asculta la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, UNIverSTUDENT Sibiu, în barul Eden din Bucureşti ”A Friday Night în Eden” sau în fiecare marţi  la clubul Fat Cat din Centrul Vechi, pentru "Interactive Acoustic Night".   www.cuptorband.blogspot.com


Inapoi la stiri


ARHIVA