Rezumat lansare carte: Homeopatie in psihoterapie-remedii in terapia cognitiv-comportamentala - 18 Februarie 2013

Saptamana trecuta, Miercuri, 13 februarie 2013, la Libraria Bastiliei a avut loc lansarea cartii „Homeopatie in psihoterapie - remedii in terapia cognitiv-comportamentala”, semnata Dr. Mirela Pop
Ne-am bucurat de o seara frumoasa, in care multi prieteni, psihologi, terapeuti, studenti, dar si persoane apropiate invitatilor nostri ne-au insotit cu interesul lor la lansarea cartii. Multi dintre acestia au venit sa o sprijine si felicite personal pe Dr. Mirela Pop, care, prin publicarea cartii, propune o abordare noua in Romania, ce vizeaza raportul subtil dintre corp, boala si minte.
Medicina generala, homeopatia si psihoterapia sunt cele trei domenii de activitate ce se intrepatrund in abordarea Dr. Mirela Pop. La confluenta celor trei mari domenii ce abordeaza omul si sanatatea sa, in urma unei experiențe importante, a documentarii minuțioase si prin pasiunea si energia sa, autoarea reuseste sa gaseasca un echilibru si sa elaboreze o intreaga teorie ce stabileste legatura fina dintre cognitii, comportamente, emotii si comportamente somatice.

imagine

imagine

de la stanga la dreapta: Gabriela Deniz (psiholog, editor Editura Herald), Odette Dimitriu (conf. univ. dr. Universitatea Titu Maiorescu), Mirela Pop (medic, psihoterapeut, autor)

Alaturi de autoare, a fost invitata Prof. Univ. Dr. Odette Dimitriu, de la Universitatea Titu Maiorescu.  Editura  Herald a fost reprezentata de Vlad Doroican in rol de moderator si Gabriela Deniz in rol de psiholog/editor. Acad. Ovidiu Bojor, prezent si el in sala, prin intervenția sa, a tinut sa precizeze demersurile care se fac pentru recunoasterea oficiala a rolului homeopatiei in medicina.
imagine

O seara ce s-a incheiat cu o sesiune de intrebari utile pentru toți cei prezenți si cu o sesiune de autografe. Datorita interesului starnit de acest eveniment, Editura Herald are in vedere organizarea si altor evenimente si intalniri viitoare cu Dr. Mirela Pop.
imagine

imagine

imagine

Felicitarile si multumirile noastre pleaca in special catre Dr. Mirela Pop a carui prezenta ne-a completat cu rabdare, liniste, zambet si informatie, dar totodata si catre partenerii nostri media care au adus evenimentul in atentia tuturor celor prezenti. Fundatia Pretuieste Clipa, in calitate de partener, a luat cuvantul, reprezentata de presedintele ei, psihoterapeutul Georgeta Nenciu, care ne-a oferit acest indemn: Pretuieste-ti sanatatea!.
Va invitam sa cititi cartea si sa impartasiti cu noi mai multe pareri si impresii pe pagina noastra de Facebook. Tot aici puteti gasi mai multe poze care sa redea atmosfera iar pentru cei care nu au putut ajunge, puteti urmari filmarea aici.


Inapoi la stiri


ARHIVA