BenQ aduce distractia mai aproape cu GH650, camera foto bridge cu zoom optic de 26x - 4 Februarie 2013

Stabilizare optica a imaginii, efect de oglinda, mod panoramic, filtru MagiQ, filmare HD si super macro de la doar 1cm distanța

imagine

Bucuresti, ianuarie, 2013 –– BenQ, companie inovatoare în zona de lifestyle digital, lanseaza pe piata romaneasca camera foto bridge GH650 cu zoom optic puternic de 26x, efect de imagini în oglinda, filmare HD, filtru MagiQ pentru fotografii spectaculoase si diverse funcții creative de fotografiere.

Zoom-ul optic de 26x ofera posibilitați nelimitate de fotografiere
Cu GH650 imaginile surprinse contin  detalii imposibil de surprins cu ochiul liber. Zoom-ul optic de 26x da fotografului posibilitatea de a face fotografii superbe chiar si de la mare distanta, punand astfel în valoare senzorul CCD de 16 Megapixeli. Ecranul LCD mare, de 3" (7,6 cm) si rezoluție de 460.000 pixeli permite vizualizarea în condiții foarte bune a cadrelor, în timp ce obiectivul cu deshidere mica f/22.3, permite o profunzime de camp clara, facand astfel ca toate obiectele din cadru sa poata fi vizibile. Noua camera foto BenQ ofera deasemenea posibilitatea de a realiza fotografii Macro clare, obiectelor aflate la o distanța de doar 1 cm.

Da magie fotografiilor tale
BenQ G650 poate realiza imagini deosebite cu efect în oglinda. Utilizatorul fotografiaza jumatate de imagine, verticala sau orizontala, iar functia creativa oglindeste cadrul acoperind si cealalta jumatate.

Filtrul MagiQ inclus în aparatul foto BenQ creaza o imagine intensa si spectaculoasa prin marirea contrastului si saturatia culorilor, totul cu o singura apasare a butonului declansator. Cu MagiQ filter fiecare fotografie este una deosebita.

Fotografiere panoramica si filmare HD
Modul panoramic ghideaza utilizatorul, oferindu-i posibilitatea de a realiza capturi orizontale sau verticale într-un unghi variabil de 120, 180 sau chiar chiar 360 de grade.

Filmarea videoclipurilor în format high-definition 720p la 30fps permite surprinderea unei miscari fluide, fara compromisuri. Cu acces direct la filmare prin buton dedicat. Zoom-ul optic poate fi folosit în timpul filmarii pentru a captura toate detaliile ipostazelor dinamice, care nu pot fi surprinse într-o ipostaza statica. Editarea fisierelor este la randul sau mult mai facila, utilizatorul avand posibilitatea de a opri si reporni înregistrarea ori de cate ori doreste fara a creea un nou fisier.

Totul mult mai la îndemana
Rotita dial mode permite selectarea rapida a a expunerii si setarea modului de fotografiere, printr-o singura rotire a acestuia,  cu acces direct la modurile P/Tv/Av/M, Panoramic, Speed Burst, Advance Scene Detection si Manual Scene.

Pentru exprimarea creativitații, BenQ integreaza functiile ,Auto Potrait, Love Portrait, HDR, LOMO, Fisheye effect ,Toy mode, Color Filters Effect, etc.

Disponibilitate
Noua camera foto BenQ GH650 este disponibila pe piata locala din luna ianuarie, la distribuitorii locali: Darer, IT Direct, MGT si Network One Distribution, la un pret   recomandat de raft de 649 RON.

http://benq.ro
imagine

Despre corporatia BenQ
Corporatia BenQ, unul dintre principalii furnizori de produse digitale, este o companie cu multiple dezvoltari în comunicatiile mobile, tehnologia de afisare a imaginii si tehnologia mobila. BenQ ofera produse ce beneficiaza de design inovator, usurinta în utilizare si tehnologii integrate în platforme care promit sa împlineasca motto-ul BenQ de “Bringing Enjoyment and Quality to Life,” incluzand proiectoare digitale, monitoare LCD, laptopuri, netbook-uri, PC-uri all-in-one, televizoare LCD, camere foto digitale, dispozitive de stocare, eBook readere, telefoane mobile, medii de stocare si periferice (mausuri si tastaturi).

Despre grupul BenQ
Grupul BenQ este format în prezent din 16 companii care opereaza independent folosind resurse comune si împartasind aceleasi sinergii de extindere. Grupul BenQ include: BenQ Corporation, BenQ Materials, AU Optronics Corporation (nr.3 la nivel mondial în productia de paneluri TFT-LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxin Materials Corp., Forhouse Corp., Light House Tech, SiPix Imaging, Lextar Electronics Corp. BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation si Wellypower Co., Ltd.


Inapoi la stiri


ARHIVA