Mini-proiector ultra portabil LED BenQ Joybee GP2 cu docking pentru iPhone si iPod - 2 Decembrie 2012

BenQ Joybee Mini Projector GP2 cu docking pentru iPhone si iPod
Propriul tau centru multimedia portabil

imagine

Descopera a doua generaţie a mini-proiectorului Joybee, modelul GP2 ce păstrează designul elegant în culorile alb şi negru, însă vine cu o serie de îmbunătăţiri printre care se numără şi intregrarea unui docking station, certificat de Apple, pentru dispozitivele iPhone şi iPod, care permite utilizatorilor să proiecteze direct din smartphone sau din media player fişierele audio-video pe care doresc să le împartă cu prietenii. Mini-telecomanda proiectorului poate controla atât meniul proiectorului dar şi pe cel al dispozitivului iPod sau iPhone conectat în docking. Optional se poate atasa o baterie pentru cazurie in care priza nu este la indemana.
Cand functioneaza la luminozitate de 100 ANSI lumeni, o batrie complet incarcata, permite mini proiectorului GP2 sa functioneze pana la 3 ore.
imagine

Ultra Portabil
Nu este mai mare de o palma
Centru de divertisment mobil, aceasta poate fi definiţia scurtă a noului proiector BenQ Joybee GP2. Cu o greutate de numai 565grame (fără baterie) noul proiector cu dimensiuni de 14x12cm, ce vine echipat cu staţie de andocare pentru iPhone sau iPod, asigură distracţia fie că e vorba de o petrecere dată acasă, de o călătorie sau, de ce nu, de prezentări făcute chiar si în mijlocul naturii. Diagonala proiectie poate ajunge pana la 160 de inchi.
imagine

imagine

Design compact si elegant
Usor si compact, cantarind doar 565g (fara baterie), GP2 se poate transporta fara probabil orinde mergi. Astfel ai distractia multimedia cu tine la doar o atingere de buton.
Putere audio integrata de 4W
Joybee GP2 este o soluţie multimedia completă, având integrat şi un sistem audio doua difuzoare stereo totalizand 4W pentru un sunet de bună calitate.
imagine

imagine

Conectivitate multimedia pentru aproape toate formatele

Destinat zonei de home entertainment, proiectorul GP2 vă conectează la dispozitivele media personale cu un simplu plug ‘n play!

USB Display

Utilizând proiectorul GP2, nu veţi mai avea nevoie de un cablu D-sub! În schimb, îl veţi putea conecta la computerul dvs. utilizând un simplu cablu USB.

USB File Transfer

Fiind un proiector de tip plug ‘n play, puteţi transfera în memoria internă a acestuia de 2 GB diferite fişiere multimedia pentru a putea călători oriunde cu uşurinţă.
imagine

imagine

Bucuraţi-vă de filmele, transmisiunile sportive şi programele dvs. TV favorite vizionând imagini de înaltă definiţie! A doua generaţie de mini-proiectoare sunt HD-ready pentru a vă îmbunătăţi experienţele vizuale.
imagine

imagine

Luminozitate a Imaginii Rezistentă în Timp
Datorită tehnologiei de iluminare 3LED, lampa acestui mini-proiector are o durată de viaţă de aproximativ 30,000 de ore (în Modul Eco), timp în care nu se vor înregistra scăderi ale luminozităţii imaginii afişate. Acest lucru face ca proiectorul să fie utilizabil mai mult de zece ani pentru a proiecta imagini de mari dimensiuni – chiar şi în cazul în care îl veţi utiliza timp de opt ore pe zi! Având un design durabil, fără filtru de tip DLP, proiectorul GP2 este eficient din punct de vedere energetic şi nu necesită practic întreţinere!
Mai multe
informatii pe www.benq.ro.


Inapoi la stiri


ARHIVA