Eveniment cultural inedit in aer liber – Festivalul Culturii Indiene – Namaste India editia a IV-a - 9 Octombrie 2012

Editura Herald asteapta toti pasionatii de cultura, toti bucurestenii si vizitatorii capitalei, la un nou eveniment cultural inedit in aer liber – Festivalul Culturii Indiene – „Namaste India” editia a IV-a, desfasurat in weekend-ul 12 – 14 octombrie. Muzeul Satului – „Dimitrie Gusti” se transforma in pavilion expozitional de carte, fotografie, film, dans, muzica, pictura, ateliere de creatie si multe alte surprize. 
imagine
De asemenea, Editura Herald va invita Sambata 13 octombrie ora 14: 00 la evenimentul:
“Importanţa si rolul cartilor in procesul de cunoastere spirituala”
alaturi de Yogeshvar Karthik.
Suntem in cautarea sensului vietii, tineri sau varstinici. Toti ne dorim o viata frumoasa, fara probleme, fara evenimente de natura sa o perturbe. In cautarea noastra avem nevoie continuu de surse noi de cunoastere si de invatare. Tot ceea ce am invatat pana acum, fie am descoperit prin experienta directa, fie datorita unui mentor, de ce nu, datorita unei carti ce a reusit sa ne impresioneze si lumineze. Cand ne gandim la cat de rapid trece uneori viata si cat de prinsi suntem in rutina zilnica, ne mai ramane atat timp cat ne-am dori pentru a citi? Presati de timp, este important sa prioritizam cartile pe care alegem sa le citim. E important sa descoperim sursele corecte de indrumare.
Traim vremuri moderne, dinamice, cu zeci de aparitii editoriale noi in fiecare zi. Si totusi exista carti care ne-ar putea raspunde la intrebari fundamentale despre viata scrise acum sute sau mii de ani. Cat de relevanta mai este invatatura transmisa de marii maestri si ganditori din trecut, reprezentanti ai marilor traditii spirituale? Cat de relevante mai sunt scripturile sacre pentru omul modern de astazi si care este contextul corect pentru a le studia?
Prin acest eveniment, Editura Herald va incerca sa ofere un raspuns acestor intrebari, si multor altora. 
Yogeshvar Karthik, invatator in traditia indiana Advaita Vedanta, va fi ghidul  nostru in procesul de cunoastere, care ne va ajuta sa constientizam importanta cartilor in dezvoltarea spirituala. Discutia se va purta sub forma unui dialog liber, fiind invitati sa adresati invitatului intrebarile dumneavoastra.
Yogeshvar Karthik este originar din Sudul Indiei, provincia Chennai. El faciliteaza transmiterea Invataturii Traditionale a Indiei in acord cu Traditia Vedantica a lui Shankara. A studiat Vedanta sub indrumarea lui Swami Dayananda Saraswati in Arsha Vidya Gurkulam si Swami Ananda Chaitanya, Yoga Vidya Ashram. Este binecunoscut in India, cat si in Canada, USA, Marea Britanie, Sri Lanka, Malaysia, datorita emisiunii TV, “Yoga Kalai”, pe care a gazduit-o zilnic intre 1999 – 2011.
Experienta lui in facilitarea de programe, seminarii, intalniri pe teme spirituale, acopera o arie larga de auditoriu, persoane care sunt in cautarea drumului personal in viata, inclusiv tineri, profesori, consultanti de business, producatori de film, asistenti sociali, judecatori etc. 
In Romania, Yogeshvar sustine clase saptamanale de Yoga si Vedanta, la Studioul Anahata, si a sustinut deja o serie de conferinte, programe corporate, seminarii, workshop-uri la Casa Satya, Seeds for Hapiness, Serendipity, inclusiv in cadrul festivalului Namaste India. Detalii despre programe aflati pe www.yogeshvar.ro
In toata luna octombrie descopera si tu India, in toate profunzimile ei, prin intermediul calatoriilor spirituale si cartilor aparute la Editura Herald. Astfel, am pregatit special pentru tine, 6 pachete tematice in care sunt cuprinse texte fundamentale ale culturii indiene, texte ce au influentat in mod hotarator gandirea si perceptia noastra asupra vietii. Pentru ca aventura sa fie totala, fiecare propunere este insotita de un pachet cadou ce contine remedii naturale propuse de Himalaya Herbals si o invitatie pentru doua persoane la Festivalul Namaste India. 
Pentru mai multe detalii vizitati pagina de web a editurii www.edituraherald.ro . Va asteptam pe toata durata festivalului in fiecare zi la standul Editurii Herald pentru a va oferi cele mai noi titluri!

Parteneri media: Romania Libera, Radio Romania Cultural, Modista.ro, Academia Catavencu, Ziarul Ring, SR - Club of Serial Readers, Filme-carti.ro, Art Act Magazine, Calendar Evenimente, Amintiridincalatorie.ro, Seeds for Happiness, Garbo, Studentie.ro, Agentia de Carte, PrWave, 121.ro, Bookblog.ro, Port.ro, Romania Pozitiva, Traiesteconstient.ro, Arline.ro, Body Mind Spirit, Semnebune.ro


Inapoi la stiri


ARHIVA