A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: pgename

Filename: controllers/main.php

Line Number: 6553

Amintiri din calatorie - Poze | Starc cenusiu - Grey Heron - Ardea cinerea

Cristian Mihai - Starc cenusiu - Grey Heron - Ardea cinerea

photo > Starc cenusiu - Grey Heron - Ardea cinerea
Starc cenusiu - Grey Heron - Ardea cinerea
35 voturi
 
  • Descriere:

    Starcul cenusiu (cunoscut si sub numele de batlan) este cea mai mare specie de starc european, avand o anvergura a aripilor cuprinsa intre 155 si 195 de centimetri. Pentru tara noastra este o specie mai curand sedentara, prin urmare, poate fi observat pe tot parcursul anului.
    Arealul de cuibarit al starcului cenusiu este vast, cuprinzand partile cu clima temperata din Europa si Asia, dar si India, Asia de sud-est si sudul Africii.
    Se hraneste cu peste, broaste, reptile, insecte mari si ocazional cu pasari si mamifere mici.
    Batlanii cuibaresc in colonii, construindu-si cuiburile relativ voluminoase in copaci inalti sau ascunse in intinderile mari de stuf.

  • Locatie: Chitila (IF), Romania
  • Autor: Cristian Mihai
  • Date tehnice:
blog comments powered by Disqus