Creeaza cont nou:

La munte, la mare, in nisipurile desertice, pe apa, sosele sau pe calea aerului - calatorim. Si cu totii ne dorim sa impartasim emotiile traite, intamplarile prin care am trecut, celor dragi – rude si prieteni. Uneori, fotografiile vorbesc de la sine, alteori mai adaugam un comentariu la fotografii, insa nevoia de a spune si celorlalti povestea calatoriei din care tocmai ne-am intors, ne indeamna la scris.

Email:
User:
Parola:
Reintroduceti parola:
TERMENI SI CONDITII

Acceptul dumneavoastra

Utilizand si/sau vizitand acest website (inclusiv tot continutul disponibil prin acest site) ACCEPTATI AUTOMAT TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.


Preluarea materialelor de pe site-ul amintiridincalatorie.ro

Preluarea stirilor sau articolelor site-ului amintiridincalatorie.ro este posibila doar in urmatorul caz: se poate prelua doar un paragraf din stire / articol / interviu si maxim o poza. La sfarsitul materialului de pe site-ul dumneavoastra, intr-un paragraf separat, trebuie afisat textul "Citeste despre [nume stire] pe amintiridincalatorie.ro", cu link pe textul "[nume stire] pe amintiridincalatorie.ro " catre pagina stirei / articolului de pe amintiridincalatorie.ro.


Informatiile din articole

Toate informatiile prezentate pe site sunt informative. Desi depunem eforturi pentru a inlatura erorile de pe site, nu suntem raspunzatori pentru corectitudinea informatiilor prezentate, deci folositi-le doar pentru informarea dumneavoastra, nu le publicati.
Va rugam sa nu postati pe site articole indecente, negative, profanatoare sau vulgare. Acestea vor fi sterse imediat, impreuna cu contul dumneavoastra.
In legatura cu materialele (implicit, fotografiile) postate sunteti, de asemenea, de acord: sa nu postati materiale care sunt protejate de drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate ale unei terte persoane, incluzand drepturile la intimitate si publicitate, decat daca sunteti proprietarul acestor materiale sau aveti consimtamantul proprietarului sau al autorului de drept de a posta materialul; sa nu publicati elemente (inclusiv virusi) care ar putea dauna site-ului amintiridincalatorie.ro sau unei terte persoane; sa nu postati materiale publicitare (intr-un articol, de exemplu, puteti vorbi de o localitate anume, fara insa a da numele explicit al unei pensiuni, al unui restaurant, hotel etc.) sau solicitari de colaborari comerciale.
Site-ul amintiridincalatorie.ro NU isi asuma nici o responsabilitate pentru materialele publicate pe acesta de catre utilizatori, intreaga responsabilitate apartinand autorilor.


Link-urile

Acest site contine link-uri spre alte site-uri. Va rugam sa fiti constienti de faptul ca echipa amintiridincalatorie.ro nu este responsabila de politica de confidentialitate adoptata de alte site-uri. Incurajam utilizatorii nostri sa fie atenti când parasesc site-ul nostru si sa citeasca atent informatiile pe fiecare site care colecteaza informatii personale. Acest act se aplica doar in cazul informatiilor colectate de pe acest site.


Log files

Utilizam adresele IP pentru a analiza tendinte, a administra site-ul, a urmari miscarile utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale.


Participarea la Concursuri

La concursurile organizate pe amintiridincalatorie.ro au drept de participare doar persoanele care au implinit varsta de 18 ani. Premiile se ridica de la sediul nostru doar cu buletinul de identitate, iar in cazul in care castigatorii sunt din alta localitate, premiul le va fi livrat la domiciliu si vor putea intra in posesia lui doar dupa ce vor prezenta un act de identitate valabil.


Va multumim pentru intelegere,
Echipa amintiridincalatorie.ro
Sunt de acord cu
termenii si conditiile
Cod de securitate:
maptcha + maptcha =