Cea mai reusita amintire (fotografica) din vacanta ta de varaScris de: Admin

Acest concurs s-a terminat.

Castigatori:

Cea mai reusita amintire (fotografica) din vacanta ta de vara.

Arata-ne cea mai reusita fotografie din vacanta ta si poti castiga la alegere un "Compact Flash 4GB Sandisk Ultra 30mb/s" sau un card de memorie “SDHC (Secure Digital High Capacity), 16GB, Verbatim”.
Lucrarile pot aborda genuri de fotografie diverse, cum ar fi: peisaje, obiective turistice, orasele lumii, instantanee, macro, wildlife etc. Fotografiile trebuie sa fie deosebite ca sa merite sa fie votate.

Perioada de inscriere a fotografiilor: 21 Septembrie-21 Octombrie 2011

Anuntarea castigatorului: 22 Octombrie 2011 (pe pagina amintiridincalatorie.ro, de pe facebook.com)

Pentru a afla castigatorii trebuie sa dati Like paginii noastre pe Facebook: amintiridincalatorie.ro

Cerinte: Posteaza o fotografie cu tema "Cea mai reusita amintire (fotografica) din vacanta ta de vara" pe www.amintiridincalatorie.ro
Data limita de votare a fotografiilor: 21 Octombrie 2011
Cum inscrii poza in concurs:
Iti faci cont (in cazul in care nu ai deja), postezi fotografia facuta de tine si o inregistrezi. Intri la butonul "concurs", dai click pe concursul "Cea mai reusita amintire (fotografica) din vacanta ta de vara" si adaugi fotografia ta.

Conditii obligatori:
-Participantii trebuie sa aiba un cont de utilizator pe site-ul facebook.com creat pe baza unor date de identificare reale (nume, prenume) si adresa de e-mail valida.
-Participantii trebuie sa fie fani ai paginii de Facebook amintiridincalatorie.ro

Fotografiile vor fi validate de administratorul site-ului amintiridincalatorie.ro, dupa care vor fi afisate.
Fotografiile trebuie incarcate in format JPG si trebuie sa nu aiba mai putin de 600 pixeli, pe latura mica si mai mult de 1200 pixeli, pe latura mare (in cazul in care nu va descurcati cu micsoratul fotografiei o trimiteti la dresa costin@amintiridincalatorie.ro si o vom modifica noi).


Premiu la alegere: un card de memorie Compact Flash (CF), 4GB, Sandisk Ultra, 30mb/s. sau un card de memorie SDHC (Secure Digital High Capacity), 16GB, Verbatim, clasa 10.

Descriere premii:
A) card de memorie CF 4GB
- Marca Sandisk Ultra
- Capacitate de stocare de 4GB
- Viteza de citire 30MB/sec
- Viteza de scriere 30MB/sec
- Garantie 10 ani
- Dimensiuni: L=36mm , W = 8mm , H =3,3mm

B) card de memorie tip: SDHC (Secure Digital High Capacity)
- Marca Verbatim
- Capacitate de stocare de 16GB
- Viteza: Clasa 10 (scriere/citire cu viteza de pana la 10MB/s)
- Compatibilitate: compatibil cu toate device-urile cu suport SDHC
- Securitate: switch pentru blocare la scriere/stergere
- Dimensiuni(IxLxA): 24x32x2.1 mm
- Temperatura optima de functionare: -25ºC - 85 ºC
- Temperatura optima de stocare: -40ºC - 85ºC
- Garantie: 24 luni

imagine

Cine castiga: Castigatoare este fotografia cu cele mai multe voturi adunate pana la finalul zilei de 21 Octombrie 2011 – ATENTIE: va fi declarata castigatoare doar daca respecta toate conditiile din regulament.

Puteti vota o singura data pe zi, in fiecare zi a concursului, o singura fotografie din concurs

Pentru a vedea clasamentul trebuie sa intrati pe butonul "concurs" si in acest buton, pe concursul "Cea mai reusita amintire (fotografica) din vacanta ta de vara". Acolo in partea de jos a pagini, dupa regulament, gasiti pozele din concurs, in ordinea numarului de voturi.


Regulament:
-Concursul se desfasoara exclusiv on-line, pe site-ul www.amintiridincalatorie.ro, cu obligatia participantilor de a fi fani ai paginii de Facebook amintiridincalatorie.ro.
-Participantii ale caror fotografii se vor dovedi a fi copiate vor fi descalificati.
-Vor fi descalificati si cei care publica imagini care promoveaza violenta, imagini obscene sau indecente.
-La finalul concursului se va face o selectie si vor ramane postate pe site doar fotografiile care vor indeplini cateva criterii (artistice, estetice etc), restul vor fi sterse.
-Fiecare utilizator poate inscrie o singura fotografie in concurs.
-Odata cu inscrierea fotografiei, participantul este de acord ca aceasta sa fie publicata pe site-ul concursului (amintiridincalatorie.ro), in galeria concursului si sa poata fi votata de catre utilizatori.
-Dupa aprobarea fotografiei in concurs, utilizatorul va primi un e-mail de confirmare cu linkul unde poate fi vizualizata si votata fotografia in cadrul concursului.
-Orice tentativa de fraudare a sistemului de vot va duce la excluderea utilizatorului si a fotografiei introdusa de acesta in concurs, pe perioada nedeterminata.
-Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza inscrierea in concurs a fotografiilor care contin semnatura, data, insemne grafice pe imagine. La fel, vor fi refuzate si fotografiile care nu sunt clare, nu se incadreaza in tema concursului, care sunt pixelate sau sunt prea mici. Nu sunt acceptate lipirea sau suprapunerea mai multor fotografii (colajul), nici imaginile ce contin publicitate, materiale promotionale sau sigle/branduri vizibile. Organizatorul concursului poate refuza inscrierea unei fotografii in concurs daca aceasta nu respecta conditiile din regulament, fara a-si justifica decizia.
-Participantul declara in mod implicit prin inscrierea imaginii in concurs ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acesteia si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile intelectuale asupra fotografiei. Este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii cu fotografii la acest concurs. De asemenea, in cazul in care utilizatorul nu este detinatorul drepturilor de autor asupra fotografiei acesta nu va primi premiul si va fi descalificat.
-Fotografiile inscrise trebuie sa fie originale, realizate de concurenti. Organizatorul concursului nu isi poate asuma raspunderea pentru nicio fotografie insusita in mod ilegal de catre concurenti. Participantul care va fi ales castigator va trebui sa trimita organizatorului, pe e-mail (costin@amintiridincalatorie.ro), fotografia la rezolutie maxima (minim 2 mega pixeli) pentru a dovedi ca el este autorul fotografiei. Toate datele EXIF vor trebui pastrate intacte. Castigatorul care nu trimite fotografia sau datele din EXIF lipsesc (sau se dovedesc a fi manipulate) va fi descalificat, fiind ales un alt castigator.
-Participantii trebuie sa aibe minim 18 ani. In cazul in care sunt minori este obligatoriu sa aibe acceptul parintilor sau ocrotitorului legal conform legislatiei. Astfel raspunderea si consecintele pentru fotografiile transmise la acest concurs vor reveni parintelui sau ocrotitorului legal.

Prevederi finale:
-Fotografiile ce nu respecta prevederile din acest regulament vor fi excluse din concurs.
-Prin inscrierea si participarea la acest concurs, concurentul declara ca a citit si este de acord cu acest regulament.
-Datele personale ale concurentilor vor fi folosite doar pentru desfasurarea fireasca a concursului.

Pentru cei care voteaza: Trebuie sa votati (daca va intereseaza fotografiile participantilor de la concursul: "Cea mai reusita amintire (fotografica) din vacanta ta de vara") in partea de sus a pozei unde scrie "Aceasta poza concureaza in concursul “Cea mai reusita amintire (fotografica) din vacanta ta de vara" voteaza! - asta este tot.

NOTA:
-Puteti sa va inregistrati adresa de e-mail pentru abonare la newsletter si va vom tine la curent cu toate noile noastre concursuri
-Cauta amintiridincalatorie.ro pe facebook.com si poti deveni prieten!

 
Poze in concurs:

672voturi
662voturi
311voturi
224voturi
129voturi
122voturi
98voturi
74voturi
64voturi
52voturi
49voturi
47voturi
43voturi
41voturi
41voturi
33voturi
25voturi
25voturi
24voturi
22voturi
19voturi
16voturi
4voturi
 
Adauga-ti poza si castiga!


Taguri: concurs premii amintiri din calatorie fotografie de calatorie