Castiga o sedinta foto realizata de echipa BrandCover si Gett's SalonsScris de: Admin

Acest concurs s-a terminat.

Castigatori:

Castigatoarea este mastefa.


imagine

imagine

Cerinte: Scrie un articol ilustrat cu fotografii pe tema "Vacanta mea de vis".
Data limita de votare articol: 30.06.2011
Cum inscrii articolul: Iti faci cont (in cazul in care nu ai deja), postezi povestea si o inregistrezi. Intri la butonul "concurs", dai click pe concursul "Castiga o sedinta foto, realizata de echipa BrandCover si Gett's Salons" si adaugi articolul tau.
Premiu: Sedinta foto (o ora) in studioul agentiei BrandCover. Gett's Salons va oferi o sedinta de make-up si hair, cu programare, la unul din saloanele sale, inaintea sedintei foto. Castigatorul va primi un CD cu fotografiile realizate la sedinta, avand posibilitatea sa aleaga 3 dintre acestea in vederea prelucrarii profesionale de catre echipa Brand Cover.
Cine castiga: Articolul cu cele mai multe voturi pana la finalul zilei de 30.06.2011.
Conditii si termeni obligatorii:
-Articolul postat trebuie sa contina minim 500 de cuvinte (minim 2.000 de caractere) si sa  aiba cel putin o fotografie.
-Beneficiarul sedintei foto trebuie sa aiba minim 18 ani. In cazul in care este minor trebuie sa fie mai mare de 7 ani si sa vina insotit de unul dintre parinti.
-Organizatoul isi rezerva dreptul de a descalifica participantii cu articole care nu corespund temei, bunului simt, care contin cuvine obscene, indecente, injurii etc.
-In tremen de 3 zile de la anuntarea rezultatelor, castigatorul trebuie sa ne contacteze pentru a stabili toate detaliile. In caz contar premiul va merge la urmatorul clasat.
Recomandare: In cazul in care participantii nu doresc sa-si completeze profilul contului cu nume real si un numar de telefon, pentru o comunicare mai buna ar fi indicat sa completeze un mail valid.

www.getts.ro
www.photo.brandcover.ro
www.brandcover.ro

Puteti vizualiza ultimul concurs castigat de Neli Adriana Piticu la adresa: www.amintiridincalatorie.ro/concurs


NOTA:
-Ne rezervam dreptul de a publica 3 fotografii de la sedinta foto pe amintiridincalatorie.ro alese de comun acord dupa criteriu artistic. Fotografiile pot fi altele decat cele selectate de castigator pentru prelucrare;
-Puteti sa va inregistrati adresa de e-mail pentru abonare la newsletter si va vom tine la curent cu toate noile noastre concursuri;
-Cauta Getts Salons pe facebook.com si poti deveni prieten;
-Cauta amintiridincalatorie pe facebook.com si poti deveni prieten sau pagina amintiridincalatorie.ro;

Articole in concurs:


Taguri: Gett's Salons BrandCover photo.brandcover.ro