Concurs Laser Megazone 2Scris de: Admin

Acest concurs s-a terminat.

Castigatori:

Maria Simion din Calarasi si Dana Petrescu din Bucuresti sunt fericitele castigatoare.

Laser Megazone este un joc de laser tag, de obicei de echipa, in care participantii intra in labirint si, precum adevaratii soldati din grupele de commando, isi cauta si "elimina" adversarii cu ajutorul armelor laser. Fiecare jucator primeste o vesta electronica si un pistol laser high-tech pentru a-si tinti adversarii cu un sistem infrarosu complet inofensiv si a face astfel cat mai multe puncte. Jocul de laser tag este controlat de un sistem high tech informatizat care permite afisarea scorului - focurile trase, tintite si incasate de fiecare participant la joc - in timp real pe un ecran urias aflat in barul-anticamera.

imagine

Raspunde-ne corect la intrebarea de mai jos pe adresa contact@amintiridincalatorie.ro pana la data de 10 Decembrie 2010, completand toate datele tale de contact cu subiectul Concurs Laser Megazone si, in urma tragerii la sorti de pe 11 Decembrie 2010, poti fi unul dintre castigatori. Se vor desemna 2 castigatori, fiecare castigator poate veni insotit de 10 prieteni. Vor fi 2 echipe de cate 10 jucatori, deci vom avea in total 20 de jucatori. Se vor juca 2 partide de cate 20 de minute, cu pauza de 10 minute intre acestea. Cei 2 castigatori vor fi anuntati telefonic si vor fi afisati pe site. Data desfasurarii partidelor va fi stabilita de comun acord cu castigatorii.
SUCCES!

Care este orarul de functionare pentru ziua de sambata la Laser Megazone?
a)
14:00-01:00
b) 14:00-24:00
c) 12:00-22:00


Raspunsul il gasesti pe: www.lasermegazone.ro

NOTA: Puteti sa va inregistrati adresa de e-mail pentru abonare la newsletter si va vom tine la curent cu toate noile noastre concursuri

Cauta Laser Megazone si amintiridincalatorie pe facebook.com si poti deveni prieten!

Articole in concurs:
Nici un articol in acest concurs.


Taguri: Laser Megazone