Concurs Kotanyi 2Scris de: Admin

Acest concurs s-a terminat.

Castigatori:

Castigatoarea concursului este Biel Eliza


Istoria KOTANYI a pornit de la ideea unui tanar curios Janos Kotanyi si placerea acestuia de a descoperi si strage la un loc obiceiuri culinare din întreaga lume.
Astfel în 1881, a pornit cu o moara de boia de ardei si apoi treptat a strans mirodenii si verdeturi din intreaga lume. De la infiintare si pana in prezent, cu pasiune si devotament folosim pentru desavarsirea aromelor Kotanyi ingrediente de cea mai buna calitate. Lasati-va inspirati de acestea!

Cine a fost principalul furnizor al Curtii Regale si Imperiale?

Raspunde-ne corect la aceasta intrebare la contact@amintiridincalatorie.ro pana la data de 07 septembrie 2010, completand toate datele tale de contact cu subiectul Concurs Kotanyi 2 si, in urma tragerii la sorti de pe 08 septembrie, poti castiga un premiu cu produsele din imagine:
-Kotanyi rasnite cu: verdeturi italiene, piper negru boabe, chili iute, sare de mare iodata
-Kotanyi doze grill: Grill Cotlet, Grill Babecue, Grill pui
-Kotanyi boia: Boia de ardei iute, Boia de ardei dulce
-Kotanyi convenience: Pesto Peperoncini, Pesto rosii si busuioc, Salata Cezar, Salata Italiana, Salata Picanta, Salata Mediteraneana
-Kotanyi patiserie: Baton de scortisoara, Baton vanilie de Bourbon

imagine

Pe langa acestea castigatorul/castigatoarea mai primeste si cateva produse promotionale Kotanyi, cele din imagine - un cutit de bucatarie, un sort si o manuse de bucatarie, o sepcuta etc.
imagine

Gaseste raspunsul pe: www.kotanyi.com/ro_rom

NOTA: Puteti sa va inregistrati adresa de e-mail pentru abonare la newsletter si va vom tine la curent cu toate noile noastre concursuri


Articole in concurs:
Nici un articol in acest concurs.


Taguri: Kotanyi