Concurs KotanyiScris de: Admin

Acest concurs s-a terminat.

Castigatori:

Popescu Antoaneta din Bucuresti este fericita castigatoare!

Istoria KOTANYI a pornit de la ideea unui tanar curios Janos Kotanyi si placerea acestuia de a descoperi si strage la un loc obiceiuri culinare din întreaga lume.
Astfel în 1881, a pornit cu o moara de boia de ardei si apoi treptat a strans mirodenii si verdeturi din intreaga lume. De la infiintare si pana in prezent, cu pasiune si devotament folosim pentru desavarsirea aromelor Kotanyi ingrediente de cea mai buna calitate. Lasati-va inspirati de acestea!

Cine a spus : „Ideea ta nu trebuie sa fie deosebita – ci trebuie numai sa schimbe lumea?“

Raspunde-ne corect la aceasta intrebare la contact@amintiridincalatorie.ro pana la data de 29 august 2010, completand toate datele tale de contact si, in urma tragerii la sorti de pe 30 august, poti castiga un premiu cu produsele din imagine:
-Kotanyi rasnite cu: verdeturi italiene, piper negru boabe, chili iute, sare de mare iodata
-Kotanyi doze grill: Grill Cotlet, Grill Babecue, Grill pui
-Kotanyi boia: Boia de ardei iute, Boia de ardei dulce
-Kotanyi convenience: Pesto Peperoncini, Pesto rosii si busuioc, Salata Cezar, Salata Italiana, Salata Picanta, Salata Mediteraneana
-Kotanyi patiserie: Baton de scortisoara, Baton vanilie de Bourbon

imagine

Pe langa acestea castigatorul/castigatoarea mai primeste si cateva produse promotionale Kotanyi, cele din imagine - un cutit de bucatarie, un sort si o manuse de bucatarie, o sepcuta etc.
imagine

Gaseste raspunsul pe: www.kotanyi.com/ro_rom

NOTA: Puteti sa va inregistrati adresa de e-mail pentru abonare la newsletter si va vom tine la curent cu toate noile noastre concursuriArticole in concurs:
Nici un articol in acest concurs.


Taguri: Kotanyi