Mediterana, my friend... Scris de: Dhyana la data 3 Iunie 2010

  •  
(48 voturi)
Mediterana, my friend...

Daca ajungi vreodata la malul Mediteranei, cu siguranta vei vrea sa te reintorci. Si asta pentru ca nimic nu egaleaza albastrul clar al apei, finetea nisipului si linistea in care se odihneste cerul. Mai mult, nicaieri parca, Soarele nu mangaie cu atata generozitate ca aici, in Alanya, regiune binecuvantata a Turciei. Incursiunea in aceasta frumoasa parte de lume a avut loc in urma cu aproximativ 4 ani, insa culorile, mirosurile si sentimentul de libertate pe care le-am cunoscut atunci au ramas proaspete in mintea mea ca si cum s-ar fi intamplat ieri.
Am petrecut o saptamana plina intr-un hotel superb, al carui nume nu-l retin, din pacate, situat la doar 100 de metri de locul in care Mediterana scalda uscatul. Ce m-a impresionat a fost sistemul extrem de bine pus la punct al hotelului. Pesemne ca staff-ul se gandise la fiecare nevoie a turistului: incepand de la ofertele all-inclusive pana la programele matinale de gimnastica si aqua gym destinatel celor mai sportivi. Ce sa mai, o tratatie regeasca.
Si daca tot am ajuns in Turcia, nu am putut pleca fara sa incerc faimoasa „baie turceasca” ce consta dintr-o sauna fierbinte si un scrub cu spuma turceasca care aproape scotea si pielea de pe tine. Procesul decurgea in felul urmator: dupa ce te inmuiai bine de la aburi, erai preluat de un „maseor” care te intindea pe o placa de marmura si incepea sa te frece cu niste bureti speciali pana ce iti curata toata pielea.
Asadar, daca vrei sa te simti nabab, malul Mediteranei e locul.


Taguri: Alanya Turcia Mediterana


Voteaza acest articol:

<< back citeste toate articolele acestui utilizator
0 comentarii adauga comentariul tau
Nici un comentariu.

 
Nickname:
Email:
Comentariu:
Cod de securitate:
maptcha + maptcha =